Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivinita

Puszczam sie.

Polecane posty

Gość Gulaszz
tralala ja sie nad alkoholikami/cpunami/dziwkami nie lituje bo na pewne wyzsze uczucia trzeba sobie zasłuzyc

Gość olabogaoooo
pierdol sie tralala sama jestes rzygiem ktore twoja matka wyrzygala kolejna niby tolerancyjna tepa strzala

Gość do gulasza
to sie nie lituj, i pamietaj, ze to co przekazujesz innym tak na prawde siedzi wylacznie w tobie i ciebie niszczy. ty tez masz problem

Gość blondiii87
jak by nie było faceci bardzo patrzą na przebieg laski ile było z kim w jakich okolicznosciach itp. sama widze ze te dyskotekowe za przeproszeniem ladacznice chodzą teraz jako stare panny a trzydziestka prawie na karku tak wiec przypauzuj i poznanemu kolesiowi nie przyznawaj sie jedyna rada

Gość Ivinita
Gulasz, nie szukam na portalach erotycznych, nie chodze po klubach. Twierdze, ze mam problem, ale seks "z kim popadnie" to tylko efekt uboczny. Gdybym robila to dla sportu nie pytala bym jak mam sie ratowac. I ktokolwiek mnie tu ocenil nie siedzi w mojej glowie, nie bike sie ze mna w myslach, nie jest rozchwiany, nie nienawidzi siebie i wszystkich w okolo, nie zdradza, nie jest bez serca, nie jest bezwzgledny i nie jest egoista. Ja znalazlam sposob zeby uporzyc siebie, zeby sie ukarac. Niewazne za co.

Gość powiedz za co sie
tak kazez przeciez nikt ci nie zna tu jak powiesz to moze postaram sie pomoc ja nie oceniam innych kazdy zasluguje na szacunek

Gość taralalalalallaaaaaaaaaaaaaaaa
Gulasz czy ja ci tam, ja nie sadze ze stac cie na jakiekolwiek uczucia a co dopiero wyzsze. Takze, daruj sobie 🖐️ a ty cos tam na o, problem w waszej obronie na moje slowa jest taki, ze nie macie kontrataku, bo dobrzewiecie, ze jestescie rzygami. Kazdzemu,kazdemu moze sie noga w zyciu powinac. Mozesz zaczac pic jesli sie zalamiesz- nigdy nie wiesz, jak naprawde zareagujesz, nawet jesli uwazasz ze jestes najsilniejszym czlowkiem na swicie, mozesz miec wypadek- uszkodzenia mozgu i nieustanna ochote na seks, wtedy cale spol. bedzie cie oskarzac o kurestwo. Nigdy nie wiesz co Cie spotka, wiec ostroznie z sadami, wielcy katole.

Gość Gulaszz
Dlaczego nie bylas u psychologa?

Gość Ivinita
Nie chce sie tu uzewnatrzniac, moja przeszlosc znaja dwie osoby, nie sadze zby tu zajrzaly, ale jesli... Co wtedy? Ano wtedy po mnie. Doslownie, chociaz nikt mnie nie powiesi, to bedzie zle. Moge zostawic adres mailowy. Chyba po to tu przybylam zeby znalezc jakas pomoc, nieststy znalazlam cos innego.

Gość Ivinita
Bo nie mam jak. Bo to niemozliwe i niewykonalne.

Gość powiedz za co sie
powiedz chociaz tyle czy skrzywidzilas kogos moze bliskiego ze tak sie kazez??

Gość na moje oko
Gulasz ma laskę, której nie kocha - może ciągle marzy o swojej ex i nie może przeboleć, że go nie chciała, więc się wyżywa na forum na jeszcze biedniejszych od niego :D 🖐️

Gość Ivinita
Nie, ja nikomu nic nigdy nie zrobilam.

Gość powiedz za co sie
ok podaj swoj email napisze do ciebie zaraz i moze opowiesz mi co sie stalo sprobuje ci jakos pomoc ok?

Gość Ivinita
idontmindevenif@yahoo.com

Gość Na dyzurze jestem
Invinita - co to robisz, jest rowniez agresja, krzywdzeniem ale skierowana wylacznie do siebie - to jest tak samo jakbys to robila innym. W kazdym razie wspolczuje konfliktow wewnetrzych. Mam nadzieje, ze poradzisz sobie w miare szybko, bez jeszcze wiekszych uszczerbkow na psychice.

Gość Ivinita
jescze raz, idontmindevenif.yahoo.com

Gość Gulaszz
dziekuje za analize mojej psychiki. Masz 13 lat? Mam kuzynke w tym wieku, jest podobnie infantylna. Bylas molestowana seksualnie w dziecinstwie? Nie odpowiadaj tu ale jesli tak to bez psychologa z tego nie wyjdziesz. Jesli nie to zawsze bedziesz w stanie zrobic cos zeby zmienic swoje zycie. Kobiety uciekają z dziecmi od mezow alkoholikow, ludzie codziennie sa zmuszani to zaczynania swojego zycia od nowa wiec zaprzestanie destrukcyjnych kontaktow z facetami to rzecz wykonalna

Gość Ivinita
Ja nie moge zaczac swojego zycia od nowa, jestem zalezna od kogos w 100%, nie ma nic swojego, nie moge zaczac zycia od nowa, nie moge sie przyznac, nie moga ruszyc z miejsca, bo doslownie bede bezdomna.

Gość powiedz za co sie
probuje napisac emaila ale pisze mi ze nie rozpoznaje adresu email

Gość Ivinita
idontmindevenif@yahoo.co.uk teraz powinno byc lepiej, tak to jest jak zaklada sie adres w jednym konkretnym celu.

Gość Gulaszz
no to przykre ale ta osoba chyba nie zmusza cie do kontaktow seksualnych z facetami?

Gość Ivinita
Nie, to moj partner.

Gość Gulaszz
Pisałas ze to nie przeszłosc lecz terazniejszosc. Zdradzasz swojego faceta? Nie mam słow

Gość powiedz za co sie
nadal nie rozpoznaje sprobuje z innego

Gość Ivinita
Gulasz: Tak. OK, idontmindevenif@gmail.com

Gość Ivinita
Gulasz co wiecej, mam wyzuty sumienia, plakalam po, i zaraz potem znowu sie na niego doslownie rzucilam. Nie potrafie sama siebie zrozumiec, bo nic lepszego w zyciu mnie nie spotkalo niz moj partner.

Gość ja czemu sie tak
juz wyslalam na ten poszedl

Gość Ivinita
Dostalam, dziekuje.