Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gergergreger

kiedy schudlam 10 kilo ludzie traktuja mnie inacze

Polecane posty

Gość gergergreger

:/

Gość gergergreger
faceci sie zesrali z nadskakiwaniem przepuszczaniem nawet w urzedach dzisiaj jeden wpuscil mnie w kolejke sa tacy mili ze az sie zygac chce kobiety tez nagle chca sie kolegowac, przyjaznic wczesniej olewano mnie a ja w srodku jestem wciaz taka sama;o

no to przytyj teraz z powrotem te 10 kg jak Ci cóś nie pasi :O i tak źle i tak kurwa nie dobrze!!!!

Gość Donata00
moja mama też ostatnio schudła 10 kilo ale nikt tego nie za uwarzył tylko babcia powiedziała jej że wygląda jak dziecko z afryki

Gość gergergreger
wczesnej przy wzrosciwe 165 mialam 65 teraz mam 55 w sumie dzisiaj sie wazylam i bylo 53

Gość jhjj
Ja dwa lata temu schudlam 22 kg, ale nie zauwazylam zeby mnie ludzie inaczej traktowali, tylko faceci latali za mna jak psy i dzieki temu poznalam obecnego narzeczonego :)

Gość gergergreger
ciekawe

Gość gergergreger
ktos mial podobnie?

jak nosiłam rozmiar 34 to traktowali mnie jak dziunię, Trochę przytyłam (niechcący, tak wyszło) i zaczęłam ubierac się w drogie ciuchy i biżyterię (wczęśniej nie przywiązywałam do tego wagi) i śmiac mi sie chciało jak się ludzie raptem zaczęli ze mną liczyć.

Gość gergergreger
no wlasnie to jest dziwne

nie dziwne, a raczej żałosne, ale skoro wiemy jak to działa to mozemy wykorzystac na własny uzytek. Mnie z powodu biżuterii chyba posądzano o romans z szefem i liczyli się z moim zdaniem nawet jego równorzędni managerzy. Miałam ubaw.