Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxAgniecha88'

Jak pokazać...

Polecane posty

od czasu do czasu, wysylaj mu swoje erotyczne zdjecia z jakims seksi komentarzem ;)

Autorko trudno coś doradzić, bo nie wiemy , jakie są między wami relacje. To,że do niego piszesz już oznacza, że Ci na nim zależy. Gdyby Ci nie zależało, to byś przeciez nie pisała. Co masz jeszcze zrobić ?

Gość xxAgniecha88'
Zdjęcia... To nawet dobre. Ale nie będe tak ciągle. Jednak od czasu do czasu... Czemu nie. No wlaśnie, to, ze się odzywam powinno już oznaczać, ze mi zależy. A on tego nie widzi. Kurde...

Gość xxAgniecha88'
A więc, panowie, jak Was uwodzić? Nie wystarczy tesknię, itp. ? Nigdy nie uwodziłam, zawsze miałam wszystko "na tacy". Teraz muszę się powysilać... Bo chociaż on mnie zdobył i początki były cudowne, teraz on nie wierzy, ze mi jednak zalezy.

nastepny pomysl: wysylaj mu kartki, maja takie w stylu...mysle o tobie czy cos podobnego...perfumuj je swoimi ulubionymi perfumami, tymi, ktore mu sie dobrze kojarza ;) rob to, co jakis czas.

nastepny: postaraj sie zamowic w radiu ''wasza piosenke'' zrob to z dedykacja dla niego

Heaven, ja przed chwilą piłem z sokiem malinowym :P. Autorko, nie za bardzo wiem co Ci doradzić w kwestii uwodzenia facetów... tutaj chyba można by morze teksty napisać, a i tak wszystko zależy od konkretnego modelu. Iris, z tymi kartkami i perfumami to niezły pomysł... nie ma szans abym na coś takiego wpadł sam :P.

SOZ, ucz sie, bo w druga strone tez to dziala ;) moze kiedys wykorzystasz :)

Gość xxAgniecha88'
pomysł z kartkami świetny! Dzięki:) Morze tekstów? A może wymienicie chociaż niektóre? To już coś mi da.

Uwodzenie=niedostępność :) Zakazany owoc lepiej smakuje. Bądź sobą, lekko tajemnicza, niedostępna. "Mężczyźni polują - kobiety łowią" ;) ŚOZ Maliny nawet w ogródku mam:P Co za dzień dzisiaj :D

Gość xxAgniecha88'
Ok. Tylko ja muszę mu pokazać, ze mi zależy. A jak będę niedostępna to on pomyśli, że jeszcze bardziej się odsuwam i jednak mi nie zależy. O to chodzi.

Gość xxAgniecha88'
Nie o to chodzi. Wiem, ze muszę pokazać. nie jesteśmy na etapie zdobywania, tylko jesteśmy w związku. Tyle, ze niestety na odległość. I on twierdzi, że widzi, ze sama nie jestem pewna, tego co mówię. Że czuje, że mi nie zależy.

uwodzenie = nabieranie apetytu, podgrzewanie atmosfery ;) absolutnie odradzam udawanie niedostepnej.

Heaven, czemu, "co za dzień"? Jakiś wyjątkowy? Autorko, nie za bardzo wiem co chcesz uczynić. Skoro jesteście w związku to z "uwodzeniem" jest znacznie łatwiej wszak facet zna poziom relacji. To co Ci napisaliśmy powinno w zupełności wystarczyć abyś go przekonała.

Gość xxAgniecha88'
Dziękuję Wam za rady. Na pewno skorzystam. Jak coś się zmieni to dam znać.

Gość xxAgniecha88'
Chyba, ze podacie mi jeszcze jakieś dobre teksty na podgrzanie tej atmosfery...?

Gość xxAgniecha88'
Spoko ;)