Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxAgniecha88'

Jak pokazać...

Polecane posty

Muszę napisać, że gdybym Ci nie napisał, iż będę tutaj "we wtorek lub środę" to by mnie tu zapewne nie było :). Wtedy to był atak forumowych frustratów w geście nienawiści wobec moje osoby prawdopodobnie... mógł to ten ktoś uczynić bo nie byłaś zaczerniona.

Ciebie? coś Ty :) na mnie lufa była skierowana :P Od cnotek się zaczęło itd. zostałam obdarowana komplementami :P:D Teraz chce mi się z tego śmiać:) Tak to jest w moim czy Twoim wypadku jak się ktoś do czegoś przyzna i komuś się to nie spodoba to nie ma ratunku. Zauważyłeś pewien schemat zachowania u ludzi... Jak ktoś jest biedny, nie wiem... nieatrakcyjny, ciężko mu w życiu to ludzie chcą pomóc, starają się, są "dobrzy" ale gdy tylko ta osoba się udźwignie, zacznie się jej świetnie powodzić to już niektórzy "dołki pod nim kopią", obgadują, chcą wypatrzyć choćby jedno potknięcie. Nie twierdzę, iż wszyscy tacy są ale spotkałam się z tym, nieraz... co jest smutne... :(

W sumie masz rację... wyzywali Cię w tego rodzaju sposób. "Zauważyłeś pewien schemat zachowania u ludzi... Jak ktoś jest biedny, nie wiem... nieatrakcyjny, ciężko mu w życiu to ludzie chcą pomóc, starają się, są "dobrzy" ale gdy tylko ta osoba się udźwignie, zacznie się jej świetnie powodzić to już niektórzy "dołki pod nim kopią", obgadują, chcą wypatrzyć choćby jedno potknięcie. Nie twierdzę, iż wszyscy tacy są ale spotkałam się z tym, nieraz... co jest smutne... " To jest wyjątkowo obrzydliwa tendencja w tym narodzie: "porażkę wybaczą Ci zawsze, sukcesu nigdy".

Też lubię nektarynki :). W sumie to ja lubię zdecydowaną większość owoców oprócz śliwek i ananasów. A truskawki ze śmietaną (szczególnie bitą) też uwielbiam :D. Swoją drogą to jest to afrodyzjak :P. Iris, dobre wino nie jest złe... ale podkreślam - DOBRE wino :)

heaven, a TO powinno byc zawsze w twojej lodowce ;) nigdy nie wiadomo kiedy sie przyda

Afrodyzjak mówisz...:D heh :P Tak rozpędziliście się z tym winem i szampanem, że zachciało mi się jakiegoś trunku :P Muszę sobie darować dzisiaj. ŚOZ, nie chcę wyjść na mało subtelną chamkę ale ananas podobno dobrze robi na męski osprzęt:P żeński zresztą też :D

Pytałam jednak, przypominam sobie, mówiłam że też nie lubię a zwłaszcza krewetek... Wszystkie są dla mnie obrzydliwe i nie potrafiłabym przełknąć. Jadłeś ślimaka? :D Nie wiesz co dobre!! Pff...:P Z Colą nie jest zła :)

Nie jadłam również... i nie zjadłabym :P danie :D heh:P ja się tego obślizgłego paskudztwa brzydzę dotknąć czy nadepnąć a co dopiero mielić w buzi..:P

Trudne pytanie, muszę przyznać :) Nie mam ideału, facet dla mnie musi mieć to coś :) Z cech takich jakie mnie pociągają u mężczyzn to: -ładny uśmiech -masywna szyja:P - nie wiem skąd mi się to wzięło ale jakaś taka słabość, nie mam na to wpływu, już mam w genach widocznie zapisane:) - włosy krótkie ale nie króciutkie - zadbane dłonie i to by było na tyle :) reszta to charakter, nawet jakby sam ADONIS stanął przede mną a byłby głupszy niż ustawa przewiduje to dałabym sobie spokój :P P.S. Your turn :)

Ja również nie posiadam ideału w takim zwyczajowym rozumieniu. Jednak z cech fizycznych będących dla mnie pociągające to: - delikatna twarz - długie włosy - proporcjonalny do reszty ciała biust ... zapewne coś by się jeszcze znalazło ale tak na szybko to tyle :). Przy czym dla mnie najistotniejsze jest aby kobieta miała inteligencję i wiedzę (uwielbiam rozmawiać), a przede wszystkim aby była.... dziwnie i bardzo nieostro to zabrzmi - aby była dobra (troskliwa, współczująca, empatyczna itp.).

Jeśli chodzi o delikatną twarz to nie raz pytają mi się czy jestem pełnoletnia, W rodzinie była taka sytuacja, że wujek myślał że mam 15 lat :O nie wyglądam na swój wiek, zupełnie, szczególnie jak nie jestem wymalowana:) Z jednej strony fajna rzecz a z drugiej irytująca... O biuście i inteligencji nic nie powiem:P Już Ci drzewo genealogiczne przedstawiałam w skrócie jeśli chodzi o przysłowiowe "oczy" :) Za to empatyczna jestem bardzo :)