Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxAgniecha88'

Jak pokazać...

Polecane posty

Po pierwsze jesteś inteligentny, kulturalny, rozsądny, szanujesz rozmówcę, jesteś spokojny, myślisz racjonalnie. Nie zagadujesz do kobiet w stylu offermy "jesteś dziewicą?" :) Tyle co można wyłonić z samej rozmowy internetowej :):)

Jak dyplomatycznie :D. Zatem odpowiem... otóż jesteś jedną z niewielu osób na tym forum, z którą rozmawia mi się naprawdę dobrze :). Podoba mi się również formuła naszych rozmów (pytanie i odpowiedzi), a także fakt, że zaliczasz się do grona tych miłych i pozytywnych kobiet, które z radością człowiek może poznać :).

Hmmmm... 3 takie cechy: Generalnie to ja siebie akceptuję takim jakim jestem i ja bym nazwał te cechy po prostu wadami: - jestem mściwy - wiele rzeczy biorę na zasadzie "zawodów", tzn. zawsze staram się wygrać i lubię współzawodnictwo (co nie znaczy, że nie umiem przegrywać, po prostu często myślę w kategoriach ja kontra ktoś inny) - czasem przesadzam z moim pozytywnym myśleniem :P.

To ostatnie to akurat nie jest żadna ujma czy coś negatywnego:P Podoba mi się jeszcze(zapomniałam dodać) sposób w jaki mówisz o kobietach, to rzadkość poważnie :) Co wejdę tu na forum, rzuca mi się w oczy temat "kobiety to koorwy" itp. Fajne jest to, że wiesz, iż jest sporo debilek, mimo wszystko wiesz również, że są normalne, rozsądne kobietki :)

Ja czego w sobie nie lubię : - zbyt mała pewność siebie (widzę, że sam zauważyłeś, myślałam, że jest to niewidoczne) - brak zorganizowania - "miętkie serce" Trzeba mieć miękkie serce ale twardą dupę jak to się mówi ;)