Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionyyyyyyyyyyy

nastepny krok.?

Polecane posty

Gość zagubionyyyyyyyyyyy

wczoraj z dziewczyna na randce. Mysle,ze byla bardzo udana, udalo mi sie ja rozsmieszyc, razem sie pobawilismy, szukalismy sklepow ogolnie bylo bardzo fajnie, bylo to nasze 1 spotkanie. Wczoraj wieczorem podziekowalem jej za przybycie odpisala ze tez dziekuje i ze podobalo jej sie spotkanie 2 razy nawet mialem wrazenie ze jakos specjalenie mnie dotyka, lapie za ramie. Problem w tym ze niewiem co teraz? Nie chce jej speszyc niewiem czy ona w ogolejest zainteresowana. Comam robic??

Gość umówic sie na piatek
:)

Gość kłaczek Ze swetra 25
Twoja wypowiedź trąci gejem. Jesteś pewnie krypto homosiem i dlatego piszesz takie brednie.

Gość Girlanda
Odczekaj kilka dni, potem do niej napisz. Jak odpisze to dobrze. Popiszcie trochę. Potem zaproponuj kolejne spotkanie. Jak jest zainteresowana to na pewno się zgodzi.

Gość zagubionyyyyyyyyyyy
czy 2 spotkanie powinno przypominac pierwsze? Chodzi mi o podobne miejsce czynnosc? Czy moze cos nowego? No i jak mam to tak delikatnie napisac?

Gość zagubionyyyyyyyyyyy
jak spostrzec czy ona chce czegos wiecej czy tylko przyjazni?

Gość zagubionyyyyyyyyyyy
pomocyyy

chlopie! lapanie za ramie to jest dobry znak, masz duze szanse.

Gość Girlanda
Na początek spotkaj się z nią kilka razy, tak zwyczajnie, w jakimś fajnym miejscu. Może być to samo, może być inne. A może być na początek to samo, a potem możecie gdzieś indziej iść. Albo ją spytaj, gdzie by chciala. Powiedz, że to ona ma wybrać. Pisz do niej. Czasem możesz zadzwonić. Pamiętaj o tym, zeby być miłym, ale też, aby przy tym być sobą. I komplementy... To wazne. Ale muszą być prawdziwe. Pouwodź ją trochę. Jak zobaczysz, ze ona też się zaczyna więcej odzywać, że jest zadowolona ze spotkań i ze szuka z Tobą kontaktu, to mozesz z nią porozmawiać i spytać, jak ona to widzi. Czy masz u niej jakieś szanse, czy woli Ciebie jako kolegę jednak.