Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miśka8888

CHRZCINY I ŚLUB W JEDNYM !!!!

Polecane posty

Gość Miśka8888

WITAM MUSZE ZORGANIZOWAC CHRZCINY I ŚLUB ALE KO0MPLETNIE NIEWIEM CO MUSZE MIECC NA NICH BY O CZYMS NIE ZAPOMNIEC POMOZCIE MI CHODZI MI O FORMALNOSCI O RZECZY DO TEGO POTRZEBNE I O MENU POSILKOW PROSZE O RADY WIEM ZE Z PEWNOSCIA W LOKALU JAKIMS BEDE CHCIALA ROBIC

Gość Miśka8888
?

Gość Miśka8888
?

Menu proponują w lokalach, Ty tylko wybierasz. Formalności? Idź do kancelarii Kościoła, w którym odbędzie się ślub i chrzciny i ksiądz Ci powie co i jak trzeba.

Gość Miśka8888
?

Gość Miśka8888
??

Gość kijevna
jesteś szalona:) ale powodzenia!

Gość tak to jestttttttttttt
wpadka a potem slub :o

Gość Miśka8888
zadna wpadka bo dziecko bylo chciane tylko ze slubem byly problemy o ktorych tu nie muze pisac baranie :)

Gość ja tak mialam :)
Slub w sumie planowalismy za rok. Ale ja mialam problemy z okresem-ginal mi, wiec po kolejnym wywolanym zaczelismy sie starac o dziecko-gin powiedzial, ze moge miec problemy z zajsciem. Jednak udalo sie po dwoch miesiacach staran. Wiec odlozylismy slub na pozniej :) Gdy mala miala 3,5 m-ca wlasnie wzielismy slub polaczony ze chrzcinami. Swiadkow do slubu i chrzestnych mielismy tych samych. Wesele wyprawilismy skromne, na 25 osob w domu mojego meza i bylo fajnie. Sukienki nie mialam typowo slubnej-gorset, spodnica dluga i szal... I naprawde fajnie wszystko wyszlo. Lacznie stracilismy na wszystko 3,5 tysiaca :) Jak sie chce, to mozna... Wielu moich znajomych, ktorzy nawet i dziecko maja, nie decyduja sie na slub, bo marzy im sie wielki bal i tlumacza sie brakiem wystarczajacej ilosci kasy. Ja i maz podeszlismy do sprawy inaczej-ze to nasz dzien i jezeli naprawde chce sie slubu, to mozna wszystko zorganizowac nie popadajac w kredyty...

Gość Miśka8888
teztak mysle :)

tez taki bede miec w pazdzierniku:) potrzebne ci bedzie: akty chrztu, akty urodzenia, zaswiadczenia z kosciolow chrzestnych ze moga nimi byc, swiadectwa z ocena z religii z ostatniej ukonczonej szkoly :) z tym do ksiedza i spisujecie protokol :) menu zaproponuja ci w lokalu wiec sobie wybierz jakie ci odpowiada i do jakiej kwoty pozdrawiam:)