Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaOlusi

Co z ta polożna srodowiskowa??????!!

Polecane posty

Witam, chcialam sie zapytac kiedy pierwszy raz po powrocie ze szpitala z dzieckiem powinna przyjsc polozna srodowiskowa?? Urodzilam na poczatku lipca, wlasnie mija 6 tydzien a jej wciaz nie bylo... jestem zla poniewaz nie mam bliskiej rodziny ktorej moglabym sie poradzic w zwiazku z wychowaniem takiego maluszka a to moje pierwsze dziecko... Czy nie powinna sie ona do mnie chociaz odezwac zebym miala z nia jakikolwiek kontakt chocby telefoniczny? Czy moge zlozyc na nia skarge???

a nie lepiej zanim polecisz skladac skarge,zadzwonic do przychodni i zapytac? zlozylas w ogole gdzies deklaracje do poloznej?

a zgłosiłaś, że chcesz Jej wizyty? W naszej przychodni są narzucane, w momencie zapisu już się ze mną umówiła i przyłaziła bez sensu 6razy! Słyszałam, że w większości, trzeba się zgłaszać, jeśli jest się chętnym

tak skladalam deklaracje, choc nie wiem jak sie nazywa bo pani z rejestracji sama mi podawala jej nazwisko twierdzac ze tylko do niej mozna sie jeszcze zapisac... Chodzi o to ze teraz to ja juz nie chce jej odwiedzin... lepiej zadzwonic z tym do przychodni???