Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 17, 2011 No ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erfgergege Napisano Sierpień 17, 2011 polysk satynowy to delikatny, nie rzucajacy sie w oczy blask. powierzchna satynowa nie jest mtowa, ale nie jest tez sliska i blyszczaca. to taki polysk, ktory nie robi blików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no własnie taki Napisano Sierpień 17, 2011 błyszczący bez błysków :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 17, 2011 O dzięki bardzo .Twoje zdrowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 17, 2011 I twoje też . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Sierpień 17, 2011 a moje ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 17, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Twoje też vodko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erfgergege Napisano Sierpień 17, 2011 wolalabym sama sie napic za swoje zdrowie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Blowwww twoje też . Zaraz zwymiotuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 17, 2011 dlacczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Erfgergege uwierz w potęgę umysłu. Podnosisz kufel zmrożonego piwa... Itd. Blowwww bo u lekarza dzisiaj byłaś chyba tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 17, 2011 no byłam..ale ja Ci zadałam pytanie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erfgergege Napisano Sierpień 17, 2011 sama mam pic? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Przecież w pytaniu miałaś odpowiedź. A że jednoczenie odpowiedzią pytanie , bo po co niepotrzebnie literki marnować blowwww. Blowwww a ty tak zapobiegawczo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 17, 2011 ale co u lekarza zapobiegawczo? nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Erfgergege lewa półkula, prawa półkula. Nawet się nie zorientujesz z którą rozmawiasz .A ze mną napiłabyś się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 17, 2011 No tak blowwww. To coś poważnego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pindor do prania 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Na picie zawsze jest czas i okazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 17, 2011 nie,w sumie nic takiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Blowwww czuję że to coś poważnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Nie,naprawdę nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 18, 2011 Jakoś tak niepewnie to napisałaś blowwww. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 18, 2011 ee tam.. naprawdę nic. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 18, 2011 Czyli żyć nie umierać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 18, 2011 No ..to też nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 18, 2011 To już wiem .Żywy trup? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 18, 2011 oo! poniekąd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 18, 2011 Cześć . Pozdrów vodkę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 18, 2011 Cześć,pozdrowię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach