Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibicktorybardzoprosiopomoc

Zdjęcie z siatkarzem

Polecane posty

Witajcie. Niedługo będę miała po raz pierwszy w życiu okazję aby obejrzeć mecz siatkarski na żywo. Moim marzeniem jest mieć zdjęcie z kilkoma siatkarzami, problem w tym, że nie bardzo wiem jak to zrobić. To znaczy...nigdy nie byłam na żadnym meczu siatkarskim i nie wiem gdzie iść, jak poprosić o zdjęcie i takie tam. Będę miała miejsce w dosyć odległym od boiska sektorze. Proszę, powiedzcie- gdzie powinnam iść, jak poprosić... Wiem, że te pytania mogą wydawać się głupie, ale są dla mnie naprawdę bardzo ważne. Proszę o szybkie odpowiedzi.

Bardzo proszę, pomóżcie...

Gość Jeśli jedziesz na duży mecz,
domyślam się ze Memoriał to może być ciężko... Ja byłam tylko na LŚ i w halach typu 'Spodek' itp nie wpuszczą Cię na płytę boiska. Memoriał chyba grają w mniejszej hali, takiej jak mecze ligowe to może da radę. Jak nie to pozostaje wyjść i czekać gdzieś na zewnątrz, czasem niektórzy wychodzą. Poprosić normalnie i kulturalnie 'Czy mogę prosić o autograf i zdjęcie' ;-). O wiele łatwiej jest zdobyć takie pamiątki na meczach ligowych :-P Polacy są jednak 'gwiazdami' ale inne reprezentacje na zewnątrz przed halą 'udzielają' się chętniej. Powodzenia :-)!

Dzięki! Na memoriał też się wybieram, ale najbliższą okazją będą mecze towarzyskie z Francją w Ostrowcu. Nie jest to duża hala, zdecydowanie nie rozmiarów Spodka :) nawet nie zbliżona rozmiarami do niego :) Tak czy inaczej- dzięki za odpowiedź!