Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukam_śniadej_Francuzeczki

Do mądrych dziewczyn.

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mam taki problem, że nie chce się zainteresować mną żadna dziewczyna. W realu jakoś nie chce mi się szukać dziewczyny, gdyż szkoda mi na to czasu. W Internecie natomiast często wchodzę na czat na portalu WP. Czasami wymienię się z jakąś dziewczyną adresami e-mail, trochę popiszemy, a gdy już dochodzi do rozmów o spotkaniu, wówczas moja rozmówczyni pisze, że się rozmyśliła, i ze spotkania wychodzą nici. Jak sobie poradzić z tym problemem? Na czat poświęcam dość dużo czasu, jednak mało jest mądrych i atrakcyjnych dziewczyn na czacie. Jest taka jedna, do której wysłałem już około 40 e-maili i na początku klikało się super, poznawaliśmy się powoli. I okazało się w końcu, że nie ma ona ochoty na spotkanie, mimo, że w pierwszych e-mailach, które do siebie pisaliśmy, pisaliśmy tylko o spotkaniu. Tak więc kolejna stracona znajomość. Czy jest na tym forum jakaś mądra dziewczyna, która chciałaby utrzymywać ze mną kontakt poprzez adres e-mail? Gwarantuję, że będzie nam się miło klikało. Mam nadzieję, że znajdzie się dziewczyna, która będzie chciała się ze mną spotkać. I oby była w miarę inteligentna. Czekam tylko na konkretne propozycje. Adres e-mail i swoją fotografię mogę pokazać później. Mam nadzieję, że jest tu ktoś, kto chciałby chociaż wymienić się adresami e-mail. Za bardzo nie rozumiem tylko, po co to piszę. Ale mam nadzieję znaleźć prawdziwą perełkę. Dziewczynę, która mi się spodoba. Jeśli jakaś dziewczyna jest zainteresowana, to niech śledzi ten temat. Czekam na owocną konwersację. Pozdrawiam.

szkoda ci czasu na poszukanie sobie dziewczyny lub znajomej w realnym świecie a na wirtualny świat masz czas?!! - nic dziwnego że nie chcą się z Tobą spotykać!

Droga ewuniu89, realny świat jest o wiele bardziej skomplikowany. Tutaj, żeby zauważyć jakąś ciekawą i atrakcyjną dziewczynę, trzeba się wiele postarać. Oczywiście mam jedną fajną dziewczynę na oku. I to jest właśnie ta zasada, że w realu mogę mieć tylko jedną dziewczynę na oku, a podchody do niej trwają bardzo długo. I taka jedna dziewczyna w realnym świecie jest. W Internecie natomiast mogę znaleźć tą wymarzoną. Mam nadzieję, że zrozumiałaś mojego posta.

wiesz jak jakaś dziewczyna wyśle ci na czacie wp zdjęcie nie znaczy ze to jest jej zdjęcie więc się tak na ten wirtualny świat nie napalaj - bo bogini tam nie znajdziesz!!! ale zrozumiałam że masz kogoś w realu lub na oku?! a wcześniej napisałeś ze na realny świat szkoda ci czasu - hmmm więc jak to jest?!

Już Ci droga ewuniu wszystko wyjaśnię. Mam jedną dziewczynę na oku, kiedyś bardzo często ze sobą rozmawialiśmy. Jednak była dość nieśmiała, żeby poznać się do końca. Oczywiście w Internecie nie szukam bogini, chciałem po prostu założyć ciekawy temat. Lubię badać ludzkie reakcje. ;)

osobiście dla mnie to głupota szukać sobie jakiejś wymarzonej kobiety w internecie bo ją znajdziesz ale tylko na tło do pulpitu - nie szkoda Ci na to czasu?

ewuniu, a nie pomyślałaś, że korzystanie z komputera i internetu rozwija moje umiejętności i zdolności? Co się tyczy naiwnych dziewczyn, pełno jest takich. Jednak powiem jedno, w realu znam mnóstwo dziewczyn, z niektórymi są bliskie przyjaźnie. Jednak ciężko wykonać mi ten ostatni krok.

i mozna świetnie kamuflowac swoje defekty :) Stawac się kimś kim się nie ma szansy byc w realu ;) ech :D:D

Gość a ja ci odpowiem
Ewunia to cwaniara,która juz ma gościa i się mądrzy.Wiem o czym gadasz autorze.Ja szukałem ponad rok przez net i mam kilka znajomości w tym 3 konkretne.Trzeba szczęścia ale i wytrwałości.Dziwnych panien poznawałem na tony.Niby fajne,rozgarnięte,ładne itp a przy kokretach ściemy i beznadzieja

No dokładnie, w internecie można wcielić się w różną osobowość, siedząc głównie na czacie. Ale to nie jest takie ważne. Każdy widzi, że nie podałem swojego adresu e-mail. Założyłem ten temat, bo chciałem się sam o sobie coś dowiedzieć. Przecież nie liczę, że od razu rzucą się na mnie wszystkie laski. Nie potrzebuję tego.

to się nazywa "chwyt marketingowy" :D:D:D kazdy cjhhce sie jakos sprzedać ;) i twój temat jest tego najlepszym przykładem :classic_cool:

Gość Lipsy31
Poznałam kiedyś na czacie chłopaka, istne cudo . Fajnie się klikało, potem się spotkaliśmy. Było super a potem nagle przestał się odzywać i okazało się ,że zmienił nick i szukał nowej przygody-dobrze , że mam mocny charakter i olałam to, gdybym się zaangażowała było by gorzej. W wirtualnym świecie ciężko znaleźć a uważam to wręcz za mało prawdopodobne kogoś na miarę swoich oczekiwań, poszukaj lepiej w klubach , knajpkach , okolicznych imprezach-ja tak poznałam męża , nie spodziewając się niczego , zupełnie przypadkowo :)

Gość podaj ile masz lat
? szukasz inteligentnej dziewczyny do klikania, dlaczego? chcesz zawyzyc swoj poziom czy sie od niej czegos nauczyc?

"a ja ci odpowiem" - nie wydaję mi się żebyś mnie znał i pisał jaka ja jestem ! ja w porównaniu do was w wirtualnym świecie nie szukam i nie szukałam znajomości -ona sama na mnie trafiła :)

piszesz ze dzieki tematowi dowiesz sie coś o innych i o sobie :P ale temat idalnie nakierowany na poznanie jednej okreslonej osoby :classic_cool: nazywam to "łowieniem naiwniary" 😴 daje 1:10 że nie jestes kimś za kogo się tu podajesz:) zapewne jest to jakaś odpowiedz na wątpliwość "jaki jestem" ;)

Gość podaj ile masz lat
"....zalozylem ten temat bo chcialem sie cos o sobie dowiedziec"... w zyciu nie slyszalam bardziej zenujacego tekstu, juz wiem dlaczego tu szukasz, bo w realu estes nikim, szary, nijaki, bez osobowosci

Gość podaj ile masz lat
na wiecej nie liczylam.. a Twoja skromnosc mnie rozbraja, i padlam ale ze smiechu

Gość na czat ci nie szkoda czasu
(sam piszesz, ze poswiecasz go sporo) a na spotkania w realu juz ci szkoda czasu>?

oj!!!ludziska czytajcie ze zrozumieniem 😭 pisze ze chciał sie spotklac ale laska nie była zainteresiowana po 40tu mailach :classic_cool:

Gość podaj ile masz lat
bo mozna to odczytac po twoich tanich tekstach, jesli szukasz bystrej dziewczyny to nie pisz zdan prosto z mdlych telenowel... Mozesz pokazac swoj poziom myslenia i albo to zadziala albo odstraszy, Ja gdybym szukala to po zdaniu "..w realu nie chce mi sie szukac" w zyciu nie uwierze ze masz cos w sobie czym mozesz zainteresowac nie glupia panne, Jesli sie czegos ok kogos wymaga to wpierw musisz sie tym odznaczac... a Ty zaczeles od dopy strony, rzuciles temat ale nie potrafisz podtrzymac jego poziomu

a czemu uciekasz kiedy zderzasz sie z krytyka?:) Masz kompleksy?:)