Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukam_śniadej_Francuzeczki

Do mądrych dziewczyn.

Polecane posty

Gość podaj ile masz lat
I tu jest pies pogrzebany.. czujesz sie KIMS tylko klikajac ale real czy slowa ktorych nie umiesz odebrac plosza Cie, wiec kogo Ty szukasz? -LUSTERKA, no yak milczy i zawsze sie bedzie do Ciebie usmiechac

noo autorze dawaj nooo:P wyciagniemy cie z kompleksów :P zdystansuj sie do siebie ;)

Gość podaj ile masz lat
poprostu byc soba. a nawet sprawa "r... " -( co za okreslenie) mozna napisac delikatnie bo jest to wazny czynnik znajomosci a jestes mlody i to zrozumiale

generalnie autorze inteligentna blyskotliwa jak to okresliłes "perełka" nie boi się nawet gadek o ruchaniu :classic_cool: kwestia jest tego aby umiec to przedstawic jakiejs ciekawej formie :) np z dowcipem ;) szukając błyskotliwosci sam ją powinieneś posiadac;) Jałowe gadanie to klepanie tamatu w 40tu mailach o "dupie Maryni":P

Gość podaj ile masz lat
no coz autor sie zalamal, pewnie teraz "zajada" swoj zyciowy zal.. ale lepsze to niz kompromitacja przy rozmowie :P powodzeia i duzo sie jeszcze musisz nauczyc w relacjach damsko meskich nawet jesli tylko w "klikaniu"

PS 👄 Ty to potrafisz podtrzymać konwersacje :P

Gość podaj ile masz lat
pytasz czy stwierdzasz? :P :P :P

moze wskażesz nam te głupie :classic_cool: po za P_Sa tekstem :D ale on akurat jeden z inteligentniejszych facetów na tym forum jest ;)

Gość podaj ile masz lat
Facet Ty moze i wiesz czego chcesz ale za chiny nie umiesz tego okresli a co juz mowic o pisaniu...to jest sztuka umiec wyrazic swoje mysli Ale tu szkoda slow, zycze powodzenia

szukam_śniadej_Francuzeczki v34, do Twoich wypowiedzi nic nie mam. To dzięki Tobie utrzymałem się na forum. Nie chcę już o tym pisać, żeby nie narażać się na ostrą krytykę. Pozdrawiam. ale krytyka bywa twórcza:) a przeciez i siebie tu poznać chciales ;) masz okazję:)

Spróbuję napisać długiego posta. Otóż wiem, że na forum są głównie prowokacje. Ja jednak nie chciałem sprowokować nikogo. Widzę, że moje pisanie było zbędne. Liczyłem na zupełnie inną rozmowę. Rozmowę w miłym tonie. Jednak zostałem obrzucony błotem. Jek się namyślę, może będę jeszcze pisał na tym forum.

Gość podaj ile masz lat
czekamy :P pogrozeni w wielkim zalu i smutku forumowicze.. Chlopie ogranij sie a moze beda z Ciebie ludzie.. przestan sie gimnastykowac i naginac badz poprostu soba :D to w zupelnosci wystarczy