Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjkkkkkk

ile jest w stanie wytrzymac bez seksu 27 letni facet ? spotykamy sie od roku

Polecane posty

Gość fjkkkkkk

ale jest to zwiazek na odleglosci i jeszcze nie spalismy ze soba chociaz on nalega. wydaje mi sie, ze wlasnie sobie mnie odpuscil bo sie nie odzywa jakis czas wlasnie przez to, ze mu nie uleglam.

Gość fjkkkkkk
zapewnial mnie, ze z nikim nie sypia ani sie nie spotyka bo nie ma czasu i, ze jestem tylko ja...

Gość dość wyraźna
jak jest upośledzony to długo;)

Wg mnie dobrze robi. To nie jest normalne żeby być w związku i nie uprawiać seksu.

od roku?? oj to już niedługo.... 🖐️ o dlaczego nie chcesz się z nim pyknąć? przecież seks jest taaaaki przyjemny :) po co czekać latami?? kurna dziwni są niektórzy ludzie :o

Gość kkkkkkj
ani jednego dnia ... ja starszy a sex codziennie byc musi kobieta nie dajaca jest natychmiast odrzucona , są inne bardzo chetne wrecz same sie pchają

Gość sgRhgrgrgr
spokojnie nie przejmuj sie i wytrzymaj w wstrzemięźliwości kolejny rok, pewnie poszedł sobie na dziwki a potem zarazi cie syfem 🖐️

Gość fjkkkkkk
no on to samo mowi, ze bedac z nim musze sie przyzwyczaic do tego, ze ma na mnie ciagle ochote..... ja mam za soba 3 stosunki z jednym facetem a on pewnie multum, :o

Gość fjkkkkkk
jestem od niego 7 lat mlodsza i tu widac te wszstkie roznice na kazdym kroku nawet seksualnym :o kur.. a tak mi na nim zalezy... naczyta sie czlowiek tych poradnikow zeb y byc niedostepna, potem znowu na kazdym kroku w necie o kobietach, ze maja problemy z orgazmem i sie czlowiekowi odechciewa wszsytkiego :o no ale mam nauczke na przyszlosc....

Gość Yogi 1200
nie bój się, nie ulegaj, jesteś tylko ty i jego ręka :D Zapytaj najpierw czy nie jest chory na coś. Puścić się zawsze można ale skutki mogą być różne.

Gość fjkkkkkk
jasne, ze go pragne... ale my sie widujemy tydzien na 2 miesiace wiec sorry, jakbym go miala przy sobie to bym po 2 miesiacach poszla z nim do lozka.....

Gość dość wyraźna
jak żyjecie na odległość to nie przesypiaj się z nim poszukaj sobie faceta z okolicy

Gość fjkkkkkk
Noo ale juz mu raczej nie dam, bo 2 tygodnie temu sie widzielismy ost. raz i od tamtej pory sie nie odzywa- wiec logiczne, ze przez to, ze nie poslismy do lozka :o

Gość kkkkkkj
ty jests pierdolnita ! masz ochote i tego nie robisz , co za kretynka

Gość posrod ogrodow
Dobrze robisz, nie dawaj mu. Ja jestem z facetem od półtorej roku w związku bez sexu i chociaż wiem, że mu na mnie zależy, jestm szczęśliwa. A jeżeli 27latek wymaga sexu od 20latki, to coś tu jest nie halo 🖐️

tym bardziej korzystajcie z tak okrojonego wspolnego czasu! rok wytrzymal? czyli zaden ,,zaliczacz,, az trudno usiedziec przy biurku na mysl o takim pierwszym seksie...a ty kobieto sie trapisz...eh,macie problemy.

Gość fjkkkkkk
on mi kiedys powiedzial, ze jakby byl ze mna dla seksu ktorego i tak nie ma to dalby sobie ze mna spokoj dawno temu :o

Gość fjkkkkkk
up...

Gość jak siedem lat
to raczej nie traktuje Cię poważnie

Gość dekster
jeśli tego miodu nie posmakuje to prędzej czy puzniej cię zostawi