Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniellla

Czemu przyciągam dużo starszych facetów,a nie rówieśników?

Polecane posty

Ania, to mało masz szczęścia, bo atrakcyjne kobiety w wieku około 30 mają powodzenie i u starszych, i u sporo młodszych. Rówieśnicy pewnie też nie pogardzą, ale jak to faceci - próbują szczęścia u tych około dekadę młodszych :)

Gość Ania35,...
Nie jestem pewna czy brak powodzenia u rówiesnikow jest równoznaczny z brakiem szczescia.Mam cudownego męża(nieco młodszego od siebie)i jestes naprawde szczesliwa.Do podniesienia mojej samooceny naprawde nie potrzebuje zachwytu w oczach rówiesnikow-poza tym nie powiedziałam ze rówiesnicy nie ogladaja sie za mna.....oczywiscie ze sie ogladaja ale znacznie wiecej jest panow duzo starszych odemnie.

Gość do Ania35,...
""są takie kobiety ..... które są dojrzałe emocjonalnie i jakby "stare umysłowo"" Bywa też wprost przeciwnie, jak np w twoim przypadku.

Gość Kuba_Gdańsk
bo my faceci lubimy młode dziewczyny, tu nie chodzi o to że młoda=głupia, nie nie , często a nawet bardzo często wiek nie idzie w parze z rozumem, często te młodsze mają więcej powagi i rozumu niż te starsze. W swoim życiu miałem 1 kobietę o 5 lat starszą, nie wytrzymałem z nią, teraz mam o 5 lat młodszą i jest cudnie, jesteśmy ze sobą ponad 9 lat...

he he Ania, skoro taka jesteś szczęśliwa z mężem i masz w nosie, czy masz powodzenie, czy nie, to skad Twoje wywody w temacie swojej atrakcyjności bądź jej braku i dlaczego tak się przejęłaś moim żartobliwym postem? :)

Gość tak tak wiemy
"podejrzewam ze wk**wiasz rowiesnikow" ojej biedactwa ...to dobrze :)

Gość do Ania35,...
"nie powiedziałam ze rówiesnicy nie ogladaja sie za mna.....oczywiscie ze sie ogladaja ale znacznie wiecej jest panow duzo starszych odemnie" - wielu dużo starszych panów oglada się za duzo młodszymi. Rówieśnicy 35 latki są w stanie znaleźć duzo młodsze, a już nadajace się do użycia. Dużo starszym panom jest trudniej znaleźć rówieśnicę-idiotkę. To jest dosyć oczywiste. Dlaczego nie dla ciebie?

Gość tak tak wiemy
"W swoim życiu miałem 1 kobietę o 5 lat starszą, nie wytrzymałem z nią, teraz mam o 5 lat młodszą i jest cudnie, jesteśmy ze sobą ponad 9 lat..." no ten sam poziom w koncu :)

Gość Ania35,...
Alez ja sie wcale nie przejęłam Twoim "żartobliwym" postem. Po prostu zastanawia mnie fakt dlaczego starsi???? Czasem sobie myslałam ,ze moze mam jakis staroswiecki typ urody....

Gość nie kompromituj gdańszczan
O kuba.... "W swoim życiu miałem 1 kobietę o 5 lat starszą, nie wytrzymałem z nią, teraz mam o 5 lat młodszą i jest cudnie" Na podstawie znajomości zaledwie dwóch kobiet wysnuwasz wnioski ogólne? Wiesz co mówia w Gdańsku? Że to ty byłeś za głupi dla tej starszej...

Gość do Ania35,...
Mój post był poważny. Czy odniesiesz się do niego? Czy może znasz się TYLKO na żartach? "moze mam jakis staroswiecki typ urody...." dowcip "pierwsza klasa" XIX wiecznej szkoły gminnej

Baobab, o co Ci chodzi? Żartobliwy w sensie lekko zaczepny, a ze przy okazji napisałam prawdę, to co aj poradzę, ze mam ten dar? ;-)

Gość pachnący lawendą
starszy pan dobiera się do młódki, bo ona ma staroświecki typ urody takie to on ma w swoim domu starców

Gość zygggggggggggggg
jak miałem 18 czy 20 to nie podobały mi się rówieśnczki, wydawały mi się aseksualne i nieciekawe teraz podobają mi się dziewczyny w tym wieku :P

Gość a ja niezyg
mnie, jak miałem 18 czy 20 lat, rówieśniczki się podobały ale ćwiczyłem na starych teraz, kiedy jestem stary, nadal podobają mi się rówieśniczki, ale ćwiczę młode