Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybenka29

BOLI PODBRZUSZE,JAJNIK I WYCIEKA MI Z OBU PIERSI PRZEZROCZYSTO-MLECZNY PLYN!!!!

Polecane posty

Gość .............xyz
jestes w ciazy

Gość reganka jaka ty glupia
jestes!!!!!

Gość marsz do lekarza
to jedyne co mozemy dla Ciebie zrobic , wysłac do lekarza i to szybciutko to nie żarty!!!

Gość Kilcia
Do lekarza,najlepiej endokrynologa, ewentualnie ginekologa-endokrynologa. To może być objaw (wyciek z piersi) hiperprolaktynemii,ale ją trzeba zdiagnozować dokładnie.:)

pytam tu na forum bo nie mam narazie mozliwosci pojscia do lekarza jestem za granica.w Polsce bede dopiero we wrzesniu.

Gość Kilcia
Prolaktyna do zbadania.A masz zaburzenia miesiączkowania?Mlekotok może być objawem hiperprolaktynemii. Jeśli tak jest to wtedy czeka Cię diagnostyka endokrynologiczna.:)

Słuchaj, nawet jeśli jakimś cudem ktoś ci to zdiagnozuje na odległość, to co z tym zrobisz skoro nie ma cie w Polsce? Bez sensu.

Gość ja tam nigdy
no przecież za granicą też są lekarze. Na forum nikt ci nie zdiagnozuje co się dzieje w twoim organizmie. Jeśli to zaburzenia hormonalne to bez leków przepisanych przez lekarza i tak nic nie zrobisz. Masz dwa wyjścia albo iść do lekarza za granicą (czyżby problem tkwił w języku?) albo czekać do września.

tu do lekarza jestem zapisana ale pod koniec sierpnia tutaj tak jest (jestem w norwegii)dlatego pisze na forum

Gość ja tam nigdy
przejrzałam kilka stron i wszędzie w podobnym przypadku -wycieku zalecana jest jak najszybsza wizyta u ginekologa. Nic innego nie można zrobić.

Gość flow
co "tutaj tak jest?" norwegia - jest typem państwa opiekuńczego wiec nie sciemniaj że jak sie cos komus dzieje, naglego- tak jak tobie teraz to trzeba sie na wizyte zapisac i czekac!!! tak to nawet w komunizmie nie bylo. zasuwaj na pogotowie- i nie wsciskaj tu kitu ze nie mozesz, bo nie ma! pracujesz tam?

pracuje.moze i to panstwo jest opiekuncze ale dla swoich obcokrajowcy troche inaczej,badania bede miala prywatnie .to nie jest zagrozenie zycia (cytuje lekarza)w Polsce tez trzeba czekac na badania ja na gastrokopie mimo ze prywatnie czekalam 2 tyg

tybenka zglos sie do legekontor i powiedz ze masz bol niedowytrzymania i musisz byc przyjeta masz racje na wizyty sie czeka ale podejdz ich z drugiej strony i ci sie uda

ja tak milam w zeszlym tygodniu z kolka nerkowa tez wyznaczyli mi termin na za tydzien ale pogadalam na spokojnie i po 5 minutach lekarz mnie przyjal bez problemu

Gość flow
ale jak cie cos boli i nie mozesz przez to funkcjonowac to maja obowiazek cie przyjac. przeciez to jest nielogiczne zeby siedziec w domu z bolem, jakims dziwnym wyciekiem i nie wiedziec co jest/ co ci grozi. no i jeszcze do pracy chodzic.... przyjma cie

Gość flow
nie jestem lekarzem i moze nie jest to sytuacja zagrazajaca zyciu ale wedlug mnie objawy o ktorych piszesz nie sa ani normalne a wrecz niebezpieczne. napewno nie wroza nic dobrego

rybenka jak pojdziesz powiedz ze masz bol niedozniesienia na spokojnie wytlumacz napewno cie przyjma to tez sa ludzie powodzenia

Gość flow
powodzenia. daj znac jak ci poszlo. po mojemu masz cos nieteges z prolaktyną...

rybenka nic sie nie martw,ja siedze w norwegi od 3 lat i w polsce sie mna tak nie zajeli jak w norwegi,zaplacisz za wizyte kolo 200 koron,i zajma sie toba fachowo