Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weraatytanowa

Czy pamietacie jakies intymne

Polecane posty

Gość weraatytanowa

sytuacje z dziecinstwa? np bawienie sie w doktora z kolego albo pokazywanie sobie narzadow?:)

Robiliśmy domki pod balkonami i lecieliśmy w ślinę, ale doopy to nie urywało ogólnie :D

Gość no jasne,że tak
śmieszne to było ale tez takie odkrywanie tajemnic ciala

Gość malopatyhaaka
ja jak bylam mala to rozbieralam sie przy kolegach tzn pokazywalam cipka bo chcieli. A teraz sie tego wstydze jak cholera

nie każda dziewczyna była chętna ale odważne też były np kąpały się z nami nago w jeziorze hej vera

Ja pkazywałam cipkę jak miałam 6 lat. Oglądałam kutaski chłopaków. Jakież to było podniecajace i jakie inne niż teraz.

Gość .motz.
pamiętam. było tak ciepło jak dzisiaj. siedzieliśmy sobie wieczorem na ławce. zupełnie sami. inne dzieciaki pobiegły już na dobranockę a ja mimo, że moja mama wołała mnie najgłośniej postanowiłem zostać z nią. była starsza. ja miałem iść do zerówki a ona była już w podstawówce i to w drugiej klasie. W takim wieku to prawdziwa przepaść wiekowa. i do tego chciała mi zdradzić sekret. Mówiła o tym, że dorośli się całują, dotykają, przytulają i za każdym zdaniem przysuwając się bliżej. I chociaż nie doszło nawet do kulawego pocałunku, bo znaleźli nas w końcu martwiący się rodzice (dostałem solidny wpierrdol) to w swoim życiu uważam ten incydent za inicjację. I może dlatego przestałem być prawiczkiem nie zdradzając sobie tego po sobie. :)

Gość emilianpolada
mi raz sasiadka pokazywala cipke:) ale to bylo w wieky ok 9-10 lat