Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreon1332211

Tato prosze przestan!

Polecane posty

Gość Kreon1332211

Mam taki problem...Moj ojciec jest bardzo rodzinny. Ma brata, taki gosc, rozwodnik bez zadnego wyksztalcenia. On ma syna, 16 latek ktory juz chyba 3 razy nie zdal, no i corke,17to letnia galerianke. Moj ojciec CALY CZAS DAJE im pieniadze!! placi za gaz, prad, za wczasy dla tego lobuza, a jego brat nawet nie potrafi powiedziec "dziekuje". Ostatnio wyzwywal mojego ojca od idiotow, bo mu nie zaplacil rachunku za prad na czas i mu odcieli. Nie wytrzymalem wtedy i zaczalem mu wrzucac za to co mowil. Moj ojciec ma klapki na oczach, jedyna jego wytlumaczeniem jest to, ze "to jest moj rodzony brat". Moja mama tez jest niezle wkurwiona, ale do niego nic nie dociera bo "to jego brat". Szlak mnie juz trafia przez tego chama i prostaka, nigdy nie zadzwoni, nie podziekuje, opierdala sie i zeruje na innych! JAK JA MOGE OJCU PRZEMOWIC DO ROZSADKU? A ostatnio gdy zobaczyl nowy samochod mamy to powiedzial; "po chuja kupowac takie badziewie" i zaczal wymieniac jakies kretynskie wady tego nowego bmw x5, ze za duzo elektroniki, ze modele 2011 sa brzydkie, a ten jego synulek zaczyna sie smiac jak idiota.

Gość Kreon1332211
tato ostatnio domaga się ode mnie sexu...

Gość Kreon1332211
gupi podszyw cepie

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie rozumiem takich ludzi, ja bym nie pomagała takiemu rodzeństwu

Gość Kreon1332211
oczywiscie, ze nie

proszek gdzie ty masz coś o mieszkaniach :o czytanie ze zrozumieniem sie kłania Autorze, pogadaj z ojcem na powaznie, powiedz mu jak ty i mama to widzicie, niech sie nierób weźmie do roboty. Ojciec ma rodzinę niech przestanie sponsorowac brata nieroba :o on to wykorzystuje ze twoj ojciec płaci wszystko i doi jak może :o zabiłabym chyba jakby mój tak robił :o

Gość Ahossik
Nie da sie nic zrobić. Rozmawiać rozmawiać rozmawiać. Starych drzew sie nie przesadza. Też miałam taki problem. Teść inwestował w syna (Krzysiek-brata mojego męża) który w tamtym roku sie ożenił. Wyprawił mu wesele kupił mu samochód. I Uwaga postawił mu dom w stanie surowym-tak właściewie postawili go murarze za których zapłacił teść i pozostali dwaj braca Krzyśka Arek i Maciek wraz z moim mężem Michałem. Teść ma firmę-ale robią w niej mój mąż i ci dwaj bracia oprócz. I uwaga syn Krzysiek przy swoim domu spędził może 2 pełne tygodnie z kilku miesięcy co był robiony. Inni bracia codziennie po pracy osmiogodzinnej robili jeszcze przy domu a tamten mieszka 10 km dalej i mu sie przyjeżdzać nie chciało. No i tak się porobiło: -Krzysiek stwierdził że nie chce tego domu bo za blisko rodziców. -jak ojciec zażartował że inny syn go dostanie to krzysiek na drugi dzień przyleciał prosić żeby dom na niego był przepisany -ojciec usłyszał że krzysiak by go potem sprzedał i była dzika awantura -ojciec wyklał Krzyśka i powiedział że ten dom idzie dla Arka i Maćka a mi i Michałowi postawimy drugi. -Krzysiek sie obraził i z żoną już nie przyjeżdza od miesiąca do nas i FINITO: OJCIEC ZROZUMIAŁ ŻE PCHANIE SYNOWI W DUPE NIE WNOSI NIC DOBREGO Ale dopiero po tym wszystkim: trwalo to rok.