Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaewa24

Jak wasi partnerzy okazuja wam milosc?

Polecane posty

Gość ewelinaewa24

Jak wasi mezowie,partnerzy okazuja wam ze kochaja?mowia cos,robia cos dla was,co powoduje ze czujecie sie kochane? u mnie partner caluje mnie czesto i tak co dwa dni mowi ze kocha i chyba to byloby dla niego na tyle,ale dobre i to,a ciekawi mnie jak okazuja ta milosc inni faceci?

Codziennie mówi że mnie kocha,że jestem ta jedyną i że zostane jego żoną że jestem jego największym szczęściem,gotuje dla mnie robi o o co go poproszę :)

Gość laura26
mój mąż całuje albo wręcz gryzie mnie w twarz,policzki,łapie za tyłek,mówi żartobliwie coś w stylu"ooo jak tam twoje dupsko?widzę,że ok:))"i przy tym się przytula,daje buziaki bardzo często tak bez powodu,po prostu albo np.jak ugotuje coś pysznego i się zajada tym to mówi"kocham cię misiu wiesz"i tak przy wszystkim to powtarza jak zrobie coś co mu się podoba albo lubi.To mój mąż,nic nie skłamałam.

mowi kocha, przytula- czasami za duzo i za mocno ale twierdzi ze to z milosci :P przynosi polne kwiaty jak wraca z pracy- zrywa z jakigos trawnika. ostatnio jarzebine dostalam :D nosi moje skarpetki- nawet rozowe :D nie wiem jak je zaklada bo ja mam rozm. 38 a on 43 :D:D:D Dzwoni codziennie z pracy. Jak zasne to pochyla sie nade mna i glasze mnie- czasami to czuje ale i tak udaje ze spie :P i wiele innych rzeczy... :D

Całuje, przytula, mówi że kocha, że jestem piękna, że chce się ze mną zestarzeć... Rozpieszcza mnie na każdym kroku.

Gość sagg43q
Robi wszystko, o co poproszę. Pomaga mi bezinteresownie także w trudnych i niewygodnych rzeczach. Zaprasza mnie np. na pizzę. do kina. Kupuje prezenty bez okazji. Lubi spędzać ze mną czas, dąży do tego i jest smutny, kiedy się nie widzimy. Często pisze, dzwoni. Robi mi zakupy. Gotuje mi obiady. Odprowadza mnie do pracy. A też pracuje :) Tak szczerze, to dużo tego jest

Gość mireczkaa
a mój bierze córkę na spacer, żebym mogła się zdrzemnąć:) Czasem podchodzi, wyciąga mi z rąk gary i mówi" ja umyję". Bez proszenia wynosi śmieci i myje kibel:) Wkłada buty do szafki, a skarpetki łączy w pary i wrzuca do kubła na pranie. Kocham Cie mówi przeważnie po seksie:)

Gość halululua
jestem po slubie 4 lata,moj maz do dzis codziennie mi powtarza ze mnie kocha,czesto mowi ze jestem najpiekniejsza i ze pewnie inne sa zazdrosne od emnie hehe,mimo moich kilogramow zawsze mi mowi ze mam ladna figure i ze taka mu sie podobam,robi mi zakupy,jak o cos go poprosze to przewaznie chetnie robi,przytula mnie co troche i ja jego,jak stoje w kuchni zmywam czy gotuje to przychodzi i mnie przytula, caluje i chwali,a jak jedzenia mu zasmakuje to hoho caluje mnie po rekach i dziekuje za dobrego jedzenia :D wraca do domu odrazu mnie szuka zeby sie witac,czesto mi kupuje prezenty w postaci jedzenia :P np wie ze lubie pewnego rodzaju soku czy lodow to kupuje i mi przynosi :D czesto wychodzi ze mna na pizzy i do roznych restauracji czy gdzies zwiedzac,jak mam wolny dzien z pracy to on nawet nie chce isc do pracy bo chce ze mna byc :D kochamy sie bardzo

Gość feeadw
my jesteśmy razem 10 lat, mój mąż na każdym kroku mnie przytula, mizia, całuje, mówi że mnie kocha; poza tym pomaga w obowiązkach domowych i przy dziecku

Gość mój mąż okazuje
Mój mąż dużo przytula, przyłazi się misiać, całuje, mówi, że kocha, jak ma czas to gotuje to co lubię, jak wraca z pracy to przynosi moje ulubione ciastka, a przede wszystkim znosi mój niełatwy charakterek - myślę, że to z miłości, bo innych powodów nie znajduję :) Na razie jesteśmy 4 lata po ślubie, ciekawe jak będzie za 10, 20 czy 30 lat...

Gość mój mąż okazuje
Wynoszenia śmieci, wkładania skarpetek do prania czy wykonywania innych domowych obowiązków nie traktuję jako okazywania miłości, raczej jako spełnianie obowiązków wynikających ze wspólnego zamieszkiwania w jednym mieszkaniu.

Gość mireczkaa
a dla mnie mizianie i cały czas powtarzanie, że kocha jest smieszne. No i co? Piszę o tym? Nie, bo temat jest o tym jak nasi partnerzy okazują nam miłość. Kropka.

Gość laura26
mireczka mój też mówi ,że kocha ale w trakcie seksu.Kupuje mi też często słodycze ulubione albo ogólnie to,co wie,że lubię.

my jestesmy rok po slubie a ciągle trzymamy się za ręce. Kocham go ponad wszytsko i wiem ze On mnie tez. Słowo Kocham słysze kilknascie razy dziennie ,, juz przez 3 rok jak sie znamy

Gość anexxis
mój dzwoni po 2 razy dziennie z pracy do domu - za często aż! całuje, prztula i mówi, że mnie kocha po 10 razy dziennie - za często! proszę go czasem, żeby przestał bo się duszę. Jak się pokłócimy to zawsze wyciąga pierwszy rękę na zgodę. Jak kładziemy się pokłoceni do łożka o w środku nocy całuje mnie po rękach, przeprasza itd Ogólnie przesadza strasznie z okazywaniem uczuć

Gość gość
--24,09,2015---------------kurka wodna ,ale wam zazdroszczę, my jesteśmy 19 lat po ślubie , i nic mi nie okazuje , czuję ze jestem mu nie potrzebna , ze by nawet nie zauwazyl ze umarłam, niby tworzymy fajna rodzinke, nie przytula nie caluje , sam sex nie za czesty bez pieszczot, ja go kocham i potrzebuje jak to zmienic, ----------------------------wiem ze temat stary ale wracam do niego by zabaczyc jak inne maja, czy tylko u mnie tak zle z okazywaniem uczuc przezeza

Gość gość
aha i ze kocha tez nie mowi, nawet nie wiem kiedy to ostatni raz uslyszalam

Gość gość
Moj czesto bierze nasza coreczke na kolana i mowi do niej "ale masz piekna mame" albo ze jestem jego sliczna blondyneczka, żonką, kupuje moje ulubione slodycze, nigdy niczego nie odmawia ( w sensie na zakupach) dba o mnie, o moja wygode, martwi sie gdy jestem chora, wychodzi z pracy na godzine zeby np zrobic mi herbate :) ale... wady tez ma, np. Czesto sie obraza :)

Gość gość
moj niedawno zadzwonił z pracy, powiedziałam mu że za nim tesknię ,ze mi sie przykrzy bez niego to sie na mnie wydarł, zapytał sie co on ma mi odpowiedziec , popłakałam sie i odłozyłam sluchawkę, zadzwonił i pyta sie o co płacze, pomysłałam w duchu ze o ciebie hujo , ze chce zebys mi powiedzial ze ty za mna tez tesknisz, i tak wyglada nasze zecie, na pozór szczesliwe

Gość gość
Zawsze jak wychodzi z domu lub przychodzi do domu daje mi buziaka w usta, czolo i policzek. Sam z sb mowi Kocham Cie po kilka/kilkanascie razy dziennie. Jak poprosze by zrobil cos do jedzenia, zawsze robi i przynosi mi do lozka. W czasie ciazy to wszystko robil (nawet jak bylam na l4) nawet prysznica nie pozwalal mi umyc. Jak wychodzi pisze caly czas ze mna wiadomosci :P Czasami zdarza sie ze nie ma z nim kontaktu przez 2-3h ale wiadomo jest wtedy w pracy, ogolnie zawsze jak potrzebuje jego pomocy to przyjedzie :) Caly czas sie przytula jak jest w domu. Sam z sb przychodzi i pomizia po brzuchu, piersiach itd. Nawet jak zmywam naczynia ;) Jak sie kladziemy popoludniu z dziecmi na wspolny seans bajkowy to zawsze sie przytula... Nawet w nocy automatycznie sie przytula nawet jak zmieniam ja pozycje. :P Troche to meczace w nocy, ale taka przylepa jest z niego :) Zreszta dzieci maja to samo po nim :D A przed spaniem jak dzieci spia, zawsze sie przytulamy nago,pokochamy,powspominamy sobie jak to bylo. Jesteśmy ze sobą ponad 7 lat :)

Gość gość
zazdroszczę

Gość gość
chce się ze mną spotkać zabiega o to, interesuje się co u mnie. Jedyne co mnie boli to to że nie chce mnie dotknąć , przytulić poa\całować. Ja gdy wstaje lub nawet gdy on siedzi chce być blisko poczuć się ale on nie chce tego tak jakbym była koleżanką o którą dba żeby mieć( czyli dba o siebie). O seks zabiega ale za bardzo czyli znowu - tak jakby mnie nie kochał ale dbał o siebie.

Gość gość
błąd poczuć go blisko