Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieeeeee

Pierścionek na łańcuszku u chłopaka

Polecane posty

Gość takasobieeeeee

ostatnio gdy byliśmy z facetem na wyjeździe przytulając się zauważyłam u niego na łańcuszku pierścionek! wyglądał jak obrączka ale miał dookoła kryształki więc zapewne nie jest męski. Zapytałam o co chodzi a on odpowiedział, że ma mu przypominać o pewnych sprawach. Swego czasu powiedział, ze była dziewczyna zostawiła mu pierscionek, wiec zapytałam, czy to nie jej, a on powiedział, że nie należał do żadnej byłej dziewczyny, że to stara pamiątka rodzinna. Próbowałam włożyć mu go na palec ale był za mały, on spróbował włożyć na mój palec ale gdy zobaczył, że jest za duży to się speszył,szybko schował i zmienił temat. Martwię się...myślicie, że mam czym się przejmować?

Gość takasobieeeeee
Myślicie że mnie okłamał? Spotykamy się już trochę a on założył ta obraczke dopiero na wycieczke...:(

po prostu go zapytaj - po co tutaj sie domyslasz. powiedz, ze Cie to meczy i musisz wiedziec

Gość takasobieeeeee
pytałam- powiedział że to nie jest jego byłej, powiedział że nosi to żeby zawsze pamiętać że jestem dla niego najważniejsza. Taaa pierścionek na piersi u 30letniego faceta?

a może to nowej jakiejś dupki? A on się zapiera, że nie byłej, no bo pewnie przyszłej... : O

Gość takasobieeeeee
pierścionek wyglądał jakby miał już pare lat, napewno nie był nowy- odpadło kilka kryształków- zresztą nie był to typowy pierścionek ale obrączka tylko damska z kryształkami dookoła.

Gość takasobieeeeee
to az smieszne jest zeby 30letni facet nosil obraczke na lancuszku;/ pytalam kilka razy o co z tym chodzi a on ze to stare jest, nie nalezalo do zadne jego dziewczyny i ze ma mu przypominac o mnie. nie wiem jak juz podchodzic do tego tematu:(

Gość annajot
Dookoła kryształki to żadna rewelacja. Nikt nie powiedział że jak obrączka to musi być koniecznie monotonna i jednolita. Żyjemy w smutnym, nudnym kraju gdzie wszystkie kurtki są szare albo czarne, mamy kilka butów do wyboru a i tak wszyscy wyglądamy tak samo żeby się tylko nie wyróżniać. Na przykład w Rosji obrączki są dużo ładniejsze, widziałam komplet gdzie kobieta miała otwór a mężczyzna jakby gwint wystający z obrączki, że można jedno w drugie wkręcić jak śruba. To jest dopiero pomysłowość. A kryształki to normalka.