Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ley na moor

Dziewice-masturbacja gwarancja udanego seksu. Zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość ley na moor

Dzieki temu nauczycie sie osiagac oorgazm. Tak wam radzi starsza kolezanka :) Ja zaczelam jak mialam gdzies 15-16 lat... nie pamietam w sumie. Moje pierwsze smyranie sie wygladalo tak, ze piescilam sie tam dotad, az bol reki byl nie do wytrzymania i zasypialam. A po jakim czasie zaczely sie orgazmy? Juz nie pamietam ale troche czasu minelo. Jak pierwszy raz uprawialam seks (19lat) osiagnelam orgazm w tym samym czasie co moj chlopak ( oczywiscie orgazmy mialam juz opanowane do perfekcji) :) teraz juz potrafie je kontrolowac Kiedys zapytalam przyjaciolke jak bylo podczas jej pierwszego razu, a ona: -No fajnie ale nie wiem czy mialam orgazm, w pewnym momencie poczulam cos przyjemnego ale czy to byl orgazm...? Znowu druga przyjaciolka (oczywiscie tez sie nie masturbowala) jakos nie czerpie takiej przyjemnosci z seksu jak ja, mowi: -A odwracam sie tylkiem,wypne sie i nie robi co chce... Napiszcie jak to wyglada u was. Moze ktoras z was nie masturbowala sie, a ogazm miala juz przy pierwszym stosunku?

Gość stopniała zima**
weź spier... zboku