Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Jak można przegrać życie...

Polecane posty

Gość Bazylikindercpun
nie jesteś sam 🖐️

Gość Ogrish.com powered
ten wyżej to znany trójmiejski cpuń, co lizał swoją kuratorkę do sucha

śniło mi się że paliłem w nocy na balkonie papierosa, była 3 w nocy w tym śnie, tak sen zaczął się o 3 w nocy i we śnie była 3 w nocy, no i słyszę że coś się dzieje w domu, wszyscy powstawali, no to gaszę papierosa, myślę sobie "późno już, trzeba by iść się umyć i spać" i wtedy rodzice wchodzą do mojego pokoju i zaczynają na mnie napierdalać z pretensjami, ja nie wiem o co chodzi... po czym oni mi mówią że zniknęła cała łazienka z domu i gdzie ja ją schowałem, żebym sobie nie robił żartów i oddał łazienkę :D ale ja byłem niewinny i mało tego wiedziałem kto to zrobił... to była sprawka Szatana no i się obudziłem z przerażającym krzykiem :D :(

niedziel, jezeli ten sen w jakikolwiek sposób pozostawił piętno na Twojej psychice, jest dla Ciebie ciężarem i przyczyną smutku to wybacz mi.. ale kurwa kwiczę ze śmiechu :D:D

a ja nawet nie dokończyłam wczoraj rozmowy z Proszkiem, bo mi wyłączyło neta, wiec polozylam się i nie mogłam dłuugo zasnąć, bo miałam nawrót "niespokojnych nóg" :O :( w któryms momencie krzyknęłam na całą chałupe "kurwa!!" i usilnie próbowalam dalej zasnąć :( ale chooy z tego wyszedł.

no i w tym drugim śnie z tymi katakumbami... nagle się obudziłem (we śnie się obudziłem) normalnie w pokoju nie w żadnych katakumbach, i wyszedłem zapalić na balkon papierosa (we śnie)... była zima, szedł sąsiad i mówi do mnie "co się wietrzysz tak z rana"... swoją drogą to nie wiem co on u nas na podwórku robił... pewnie chciał coś podpierdolić... no i ja nic odpaliłem papierosa i spojrzałem w niebo... było takie jasne... hmmm... jakby wypłowiałe, lekko zachmurzone, i meteoryty... deszcz meteorytów... całe niebo było usiane i poprzecinane lecące i gasnące przez meteoryty... i taka jakaś dziwna bliskość kosmosu mi towarzyszyła :(

a dwa dni temu też się chyba z krzykiem obudziłem... ale nie takim przeraźliwym jak tej nocy... męczy mnie co trochę jeden i ten sam sen, śni mi się że śpię, budzę się i chcę zapalić światło ale nie mogę, nie działa i wtedy się orientuję że śpię no i się budzę i znowu nie mogę światła zapalić i wtedy się orientuję że nadal śpię i się budzę z krzykiem :O :(

bliskosc kosmosu ? moze jakieś ufoludy próbowaly nawiązać poprzez sen z Tobą kontakt :( te niespokojne nogi to ja nie wiem co to. takie jakby dziwne skurcze, kurde.. coś takiego, ze musisz ruszyć kurwa nogą, bo masz takie chujowe uczucie.. :( a takie lęki to wlasnie często snami są spowodowane. bywa, ze ja mam chujowy nastrój cały dzień przez jakiś głupi sen. albo odwrotnie.. dobry kiedy przyśni mi się jakieś fajny seks czy coś w tym rodzaju.

Gość yy5y5
mi od bardzo dawna nic sie nie snilo

to znaczy niedziel pewnie, ze powinienieś jeszcze o siebie walczyc, obudzić się z otłumanienia przegrańczego i zapalić w swoim życiu światełkoi.. ciekawe tlyko co stoi Ci naprzeszkodzie, abyś to zrobił.

Noxelia, wyluzuj. nie dostrzegasz w tym wszystkim co pisze niedziel lekkiej ironii ? bo ja owszem. Pisałyśmy kiedyś z blowwww, że on całkiem zabawnie opowiada o swoim przegrańczym losie :D

oo Nox widze, ze nowe fotki dałaś i zdjęcie tego tatuażu.Dobra czcionka, bo taka prosta.