Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperadka

byliście w Biedronce?

Polecane posty

Gość desperadka

jest Lech czteropak po 9,99 i Desperadosy po 3,19!! akurat dwa moje ulubione piwka :)

Gość piwosz___
Nie pijam moczu, ale dziękuje za informacje. :classic_cool:

Gość mrożonka.
łoo to sie obudziłaś, desperadosy są już długo w biedrze za tą kase

a to wy nie wiecie, że do biedry trafiają gorsze partie alkoholi i dlatego są na promocji? :/

Gość do gościa nade mną
pieprzysz bzdury 🖐️

to kup sobie tego lecha na promocji i drugiego w normalnym sklepie i sobie porównaj :)

Gość PO co ma Shatyn zarabiać
Pils jest tylko w Wielkopolsce, gdzie indziej trudno kupić. Taka jest strategia firmy- tylko tam ma być dystrybucja Pilsa.

fuj!!! dla mnie desperados pachnie i smakuje jak woda rozcieńczona ludwikiem :o nie wiem co ludzie w nim widzą :o

Pils jest tylko w Wielkopolsce, gdzie indziej trudno kupić. Taka jest strategia firmy- tylko tam ma być dystrybucja Pilsa. niekoniecznie w Dolnośląskim też jest i we Wrocławiu, i w Legnicy i w Lubinie to z tym regionalizmem to chwyt marketingowy, aby konsument myślał, że jak tylko w Wielkopolsce to musi być jakiś rarytas

Gość laura26
wczoraj byl mąż i kupił za grosze drukarkę hp i głośniki na biurko,ceny jak za darmo.

Gość ekonomm złotów 2 lo
no ja piłam leszka z biedronki i leszka ze zwykłego sklepu i co? żadnej różnicy nie ma? myślisz, że przy produkcji rozcieńczają lechy wodą czy czymś innym i do bidry wysyłają? No żałoooosne :o a desperadosy są mniam!

ech ja niestety nie.. już bliżej mam Polo trochę obciach, że naszą kadrę sponsoruje Biedra żadna bardziej poważana firma się nie zgłosiła: jest Orange, T-Mobile chyba, że to jest w jakiś sposób związane z osobą trenera Smudy..

Gość sm,x,x
integral a to wy nie wiecie, że do biedry trafiają gorsze partie alkoholi i dlatego są na promocji? :/ a nie wiesz tego ze twojej starej też sie trafiła gorsza partia?