Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niski stary kawaler

Szczerze nienawidzę wysokich kobiet !!!

Polecane posty

Gość Niski stary kawaler

Mam 38 lat i moim problemem jest to, że jestem niewysoki - mam 166,5 cm wzrostu. Przez to jestem dyskryminowany, szykanowany, wyśmiewany i poniżany. Tysiące razy słyszałem żebym się wynosił do karłów... Dlatego nienawidzę kobiet !!! Jak ja was kurwy nienawdize i jak ja wami kurwy gardze !!! Jesli jest nie więcej niz 165 cm wtedy jestem nastawiony neutralnie... a jak widzę wyższą od siebie to powiem wam szczerze, ze zamknąłbym ją w ciemnicy, straszył włochatymi tarantulami, odgaszał papierochy na jej dupie i wreszcie spiłował jej nogi żywcem...

Gość Ambrasolka
Co Ty tutaj piszesz?? Pełno jest nie wysokich dziewcząt, to po co się bierzesz za te wyższe a potem się denerwujesz

Gość jestes chory psychicznie
i to nieuleczalnie

Gość buuuhhhhaaaahhhaha
cześć Krzychu :D

"a jak widzę wyższą od siebie to powiem wam szczerze, ze zamknąłbym ją w ciemnicy, straszył włochatymi tarantulami, odgaszał papierochy na jej dupie i wreszcie spiłował jej nogi żywcem..." Ale jak chciałbyś to niby uczynić, podstawko pod piwo? Przecież nie dasz rady tak wysoko podskoczyć, żeby którejkolwiek cokolwiek zrobić.

Gość Angela*.
Jestem wysoka, powyżej 170cm ale nigdy nie poniżałam niższych od siebie mężczyzn, a wręcz spotykałam się z paroma i do tej pory się przyjaźnimy. Nie generalizuj więc bo czasem to właśnie kobieta 160cm uznaje tylko facetów 180cm i powyżej, znam wiele takich przypadków. Zdziwiłbyś się jak bardzo pozory mylą.

Gość milunia lolunia
a ja mam 150cm a moj chlopak 185cm hihi jestem taka szczesliwaa :) 😍

Gość pocahontas8k
Krzysio... pociecha :)

Gość 12trzy
A ja dookoła widzę pełno szczęśliwych par. Niewysoki, pewny siebie facet mający przy boku długonogą laseczkę w wysokich szpilkach. Zakochani, napaleni, szczęśliwi. Autor jak zwykle ma kompleksy.

Gość jgtoiu4oit56v
dzieki za ten temat:D ja tez nielubie wysokich lasek....a sama mam 154 cm:D

Gość adriands34
konus jestes ja mam 180, facet 2 prawie, ienawidze konusow//z ktotkimi nozkami jak kaczuszka, niewiem jak by mial gebe ładna to nic mu to nie pomoze itak

Gość kotomysz
Ja mam 172 cm wzrostu i uwielbiam wysokich facetow (najlepiej od 190cm). Ale nie dyskryminuje niskich panow, tacy tez musza byc. DLa nich sa malutkie kobietki :)

Gość kanta_lupa
temat z doopy wyjety, nie lubić kogos za to że jest wysoki/niski, chudy/gruby z odstającymi uszami z piegami, z numerem buta 42 lub z szerokim czołem to bardzo głębokie, uzasadnione i racjonalne nielubienie ;-) moze potrzebne wam wieksze problemy? moze zainteresujecie sie głodującymi ludzmi w obozach uchodźców w Somalii, może jakieś dwa dolce byscie tam przesłali? gromada dzieci preżyłaby za to miesiac czasu, pomyslcie o tym, co zrobic dobrego, a nie kogo nienawidzieć bez powodu .