Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wake up!

Prowo?

Polecane posty

Gość Wake up!

Cześć, mam prośbę do wszystkich stałych bywalców na kafe. Przestańcie w każdym temacie pisać "to na pewno prowo", bo tym już można dosłownie wymiotować. Co czytam jakiś temat, znajdzie się jakiś cwaniak i napisze "prowo"....... bo mu się wydaje, że to NIEMOŻLIWE! Wyobraźcie sobie, że życie czasami pisze naprawdę chore scenariusze i nie każdy kto szuka tu pomocy i wsparcia chce słuchać tego, że jego temat jest na bank wymyślony. Zachowujecie się jak dzieci i wkurzyło mnie to już do tego stopnia, że musiałam w końcu powiedzieć o tym głośno. Wrzućcie na luz!

Gość bo polak jest miszcz
prowo :D

Gość to musi być prowo
słabe 2/10 🖐️

Gość Wake up!
No tak... to na pewno prowo! Straszne prowo o prowokacji! Eh ludziska. ;) Kiedy to w żarcie, to w żarcie.... ale kiedy na serio czytam jakiś temat i widzę taki tekst, to mnie aż nerw bierze. ;)

Gość Wake up!
To mój pierwszy temat. ;) ....ale załóżmy (bo mi się wcale nie chce z nikim sprzeczać)... nawet jeżeli, to co w tym złego? Wypowiadam się, wypowiadam swoje zdanie... chyba mi wolno? ;) Po prostu mnie to mierzi i już. Może Wam to nie przeszkadza, nie wiem... może macie świetną zabawę szukając wśród prawdziwych historyjek tych wymyślonych, ale uwierzcie, że to strasznie beznadziejne uczucie pisać o czymś i usłyszeć "to prowo!".

po czesci sie z toba zgodze. gdy w topiku przeczytam prowo- juz dalej nie czytam :P rownie dobrze mozesz miec ''ALE'' do podszywow :) mnie to nie drażni. :)

Gość Wake up!
No na podszywy to chyba nic nie można poradzić. Zawsze znajda się jacyś idioci. ;)

Gość wefwe
ale mnie to szczerze nawet nie obchodzi czy to jest prawda czy prowo. nie wierzę jedynie w zjawiska nadprzyrodzone, co do reszty to wychodzę z założenia, że nawet jak ktoś zmyśla to taka sytuacja może się naprawdę komuś tam przytrafić, więc wyrażam swoje zdanie na ten temat - dla czystego zabicia czasu czy rozrywki. tez mnie to wkurza jak wszędzie krzyczą "prowo" :P