Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawoszka23

jak wysmuklić ciało POMOCY !!!

Polecane posty

Witam, moje kafeterki, zmagam się z problemem. Dotyczy on mojego ciała wydaje mi się że moje ciało niejest takie jakie powinno. Moje wymiary: Wzrost: 174 cm, Waga: 71 kg talia: 78 cm Biust: 94 cm Biodra: 98cm Udo: 58 cm Łydka: UWAGA!! 41 cm o zgrozo!!!. Pomóżciemi jaki ćwiczenia mam robić żeby się wysmuklić, a może schudnąć ??

Gość wciaz jestem **
no troszke schudnac to by sie przydało..sama mam 170,waze 64 a i tak widze i wiem ze smukła nie jestem

tylko jak. Niemam ochoty odchudzać się nie jedząć, chce to zrobić mądrze z głową. Dziewczęta pomóżcie !!.

Gość ttrtrtttytytyty
ja mam 168 cm i waze 50 kg, po prostu trzeba malo jesc, nie pic zadnego alkoholu, nie jesc miesa, zadnych fastfoodow a schudniesz.

Gość ttrtrtttytytyty
jestem strasznie leniwa wiec nie cwicze ale planuje zacząć. Po prostu jem bardzo malo, ale niczego sobie nie odmawiam, jem nawet slodycze , chipsy, jedyne co to nie jem miesa i nie pije alkoholu, ani slodkich napojow.

Gość sssssssssshjfedosopp
pilates wysmukla bo porusza mięsnie do pracy ktorych normalnie nie uzywamy i one jakos spinają cialo.. kiedys probowalam ale po 15 min cwiczen mialam takie zakwasy ze zniechecilo mnie to ale opinie o tym sa takie ze jak sie zmusisz i regulranie cwiczysz to faktycznie mozna sie ladnie wysmuklic. no i żreć mniej ;pp

Gość ttrtrtttytytyty
ja tam wole tradycyjne proste cwiczenia a nie jakies pilatesy