Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hthrhh6

tutaj obalamy mity zyciowe

Polecane posty

Gość hthrhh6

mit 1 pieniadze szczescia nie daja a wiec gówno prawda;) oczywiscie ze daja na pierwszy rzut oka moze sie wydawac inaczej ale wystarczy zachorowac na takie choroby jak: rak,sm,rzs,toczeń oraz inne aby zauwazyć ze osoby bogate stac na nowoczesne, skuteczne leczenie a tobie pozostaje standard ktory moze cie uratuje;) a moze nie tak czy stak bedzie bolesnie i cholernie zle mit 2 liczy sie osobowosc a nie wyglad tak??wiec grubasko schudnij 30 kilo i zobaczysz jak odrazu docenia twoja "osobowosc"

Gość spoko loko
Jasne, ze pieniadze daja szczescie. I nikt nie wmowi mi, ze jest inaczej.

Gość baśka mi ukradła nicka
Pierdolicie. Ja jestem np. zajebiście bogata i nie jestem szczęśliwa.

Gość hthrhh6
mit 3 rownouprawnienie moze sie wydawac ze istnieje niestety tylko na pierwszy rzut oka sypiajac z mezczyznami w ramach wolnosci itp zostaniesz i tak potraktowana jak dziwka mezczyzna jak ogier \i tyle z waszego rownouprawnienia

Gość hthrhh6
zajebiscie bogata,zdrowa,? no wlasnie

Gość e tammmmmmmmmmmmm
pieniadze szczescia nie daja to fakt mowmy tu o normalnych pieniadzach gdzie na potrzebne rzeczy starcza wtedy mamy szczescie ale watpie by ktos mial MILIONY I MILIARDY i byl szczesliwy mysle ze takie GRUBE pieniadze szczescia jednak nie daja :) co do urody i osobowosci -fakt rzut oka zawsze jest pierwszy ale pozniej po poznaniu osoby liczy sie jednak osobowosc ;) wiec tak pol na pol :D