Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doswiadczona24

Do wszystkich kobiet!!!!!!!

Polecane posty

Gość doswiadczona24

,zakochanych i samotnych, szczęśliwym i porzuconych, ze złamanym sercem i nadziejami, powiem Wam wszystkim coś. Prawda stara jak świat - jeżeli chłopu zależy, będziecie to czuć. Nie będzie się trzeba zastanawiać: napisać, zadzwonić, co on sobie pomyśli o mnie, czy się nie narzucam? Blablabla, jeśli jest zakochany, ucieszy się i da Wam to jasno do zrozumienia. Nie trzeba wtedy stosować sztuczek, czytać "dlaczego mężczyźni kochają zołzy", czy latać do fryzjera i kosmetyczki przed każdym spotkaniem, w międzyczasie układając sobie plan randki. Jeżeli czujesz się swobodnie w jego towarzystwie, nie zastanawiasz się, co on sobie o Tobie pomyśli, bo palnęłaś jakąś głupotę, jeżeli możesz do niego swobodnie zadzwonić i mieć pewność, że na Twoje "lecimy na kawę?" odpowie entuzjazmem - warto w to iść. Jeżeli miewasz wątpliwości, chcesz się zmienić dla niego, tęsknisz, ale nie możesz mu tego powiedzieć, jeżeli obawiasz się zrobienia czegokolwiek - nie trać czasu. Jeżeli na początku są schody, gierki, intrygi - to się nie uda. I nie ma co się łudzić, bo tego kwiatu naprawdę jest pół światu, a im szybciej przeskoczysz na inny kwiatek - tym lepiej dla Ciebie.

Gość hthrhh6
zgadzam sie

Gość ma rację
ja rownież się zgadzam.

Gość baśka mi ukradła nicka
Dokładnie. Niektóry panny powinny sobie to wydrukować i czytać codziennie przed snem, może by coś w końcu dotarło i mniej by było żalenia sie na cafe.

Gość że co???????
"schody gierki i intrygi "tak faceci potrafia byc podli

Gość vbngh mjkj
ni etylko faceci baby tez

Gość trueeeeeeeeeeee
jesli macie watpliwosci, bo facet urzadza dziwne gierki, sam nie wie czego chce, nie robi jasnych ruchow to znaczy, ze nie NIE ZALEZY i trzeba wysla c go na ksiezyc ;) tego kwiatu pol swiata, a na nic niewarte przypadki nie ma co tracic czasu;)

Gość trueeeeeeeeeeee
NIE ZALEZY MU

Gość Kłaczek ze Swetra 25
Podpisuję się pod tym prawą i lewą ręką (szkoda, że tak mało kończyn mam) - jako facet i jako miłośnik mądrych kobiety i dojrzałych decyzji. Ludzie kreują sobie rzeczywistość w taki sposób, żeby się zamartwiać i wysyłać sprzeczne sygnały. Dopisz tylko, że faceci nie są specjalistami od gierek. Jeśli jakiejś Pani podoba się jakiś Pan to ona też może pierwsza zadzwonić, też może powiedzieć, że poszlaby na kawę:) Faceci boją się odrzucenia;)

Jak mu zależy,to powinien zadzwonić on, no chyba ,że nie ma noc na koncie:-)Ileś razy już wyszłam w swoim życiu na idiotkę właśnie przez takie wychodzenie naprzeciw.Facetów należy traktować per noga.

Gość belerofront..
ale to już było

Gość doswiadczona24
Było - nie było, co jakiś czas podniosę i przypomnę Wam.

Gość kiedy powiem sobie dośćć
masz rację, tylko kobiecie, która kocha drania trudno to pojąć niestety...

Gość belerofront..
i następnym razem dodaj, że koniecznie musi się oświadczyć, bo w przeciwnym razie na pewno mu nie zależy nawet jeśli kocha i nosi ją na rękach:D

Gość ja nigdy nie mialamfaceta
dzieki za to, utwierdzilas mnie w moich przekochaniach:)

Gość doswiadczona24
belerofront, a czytać ze zrozumieniem Ty potrafisz? Jak kocha i nosi na rękach to chyba wiadomo, że zależy. Piszę o ekstremalnych przypadkach, gdy on odzywa się raz na miesiąc, bo mu się akurat nudziło, powie ze 3 miłe słowa, uśmiechnie się i prześle całusa, a taka naiwna już go kocha. Sama niedawno zakończyłam hmm "znajomość" z jednym takim niezdecydowanym facetem pokolenia gimnazjalnego, co to niby chciał, ale nie był pewien, więc na wszelki wypadek trzymał dystans. Szkoda czasu, energii i jajeczek na takich :classic_cool:🖐️

Gość fredek2
cos ci sie chyba pomieszalo z filmem..... sproboj na codzien nie dbac o siebie i olewac faceta - zobaczysz jaki bedzie efekt- 100% przeciwny do twojej teorii- mezatki dbaja o siebi e( te madrzejsze) - żeby pielegnować zwiazek i nie mam w tym nic złego - faceci zreszt ato samo , jak olewaja kobiety i zakładają ze maja je na własnosci to własnie wtedy instytucja KOCHANKA /KI wchodzi do gry.... przyjemnych snów.....

fredek, proszę Cię, czytaj ze zrozumieniem autorkę:) Gdzie napisała o olewaniu i nie dbaniu o siebie? nie popadaj w skrajności. Ja się z nią zgadzam, bo tak trafiłam na mego męża:) czułam, że mogę mu dużo powiedzieć, że jak powiem: chodź do kina, to on pójdzie itp. Dbałam i dbam o siebie, ale nie spędzalo mi to snu z powiek:)

Gość głaskacz
własnie zagłaskałem kobietę... chciałem Jej dac wszystko co mogłem dac... niestety wcale tego nie oczekiwała... woli pewnie jakiego sk...ela który ją po kilku szybkich numerkach spuści po sznurku... ale cóz... ja odpuszczam, nie mam siły... walczyłem, ale opór jest silniejszy...

Gość głaskacz
czuła moje uczucia, miała wszystko, byłem na kazde skinienie... nawet na kawe gotowy jechac 200km.. mogła wszystko .. :(

Gość belerofront..
doświadczona, a ty potrafisz wyczuć sarkaźmik wypowiedzi? :P

Gość Idssnka30
Także się zgadzam.. Oczywiście, że można w śliską gre wejść, ale to i tak w końcu padnie śmiercią naturalną.

Gość Idssnka30
Ale co ma wspólnego dbanie o siebie z byciem sobą? Ja nawet na bezludnej wyspie dbałabym o siebie, bo to sprawia że czuje się dobrze... Lubię dużo rzeczy robić dla siebie.. Lubię czuć się piękna.. Co to ma wspólnego z utrzymaniem faceta? Niewiele, bo prawda taka, że jak bardzo zakochany to on i tak widzi najpiękniejszą kobietę, nawet gdy akurat dzisiaj ma gorszą fryzurę..

Gość sarah brightman
No co ty :D skąd ta nagła elokwencja?

Gość Idssnka30
Niby to oczywiste, ale kobiety często o tym zapominają.. albo chcą zapomnieć.. jesteśmy dość naiwne.. co tu kryć..

Gość głaskacz
nic nie widzi zakochany facet... nic zupelnie.. zrobiłby wszystko zeby byc w Jej pobliżu... stanał na glowie..

Gość baldur
ośmielę się nie zgodzić, bo nawet kiedy byłem zakochany to przeszkadzały mi jej nieogolone nogi :D