Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojęsiętrochę..

CIĄŻA?? BOJĘ SIĘ..

Polecane posty

Gość bojęsiętrochę..

Robiłam to z moim chłopakiem tydzień temu.. miałam wtedy dni niepłodne, ale obawiam się , że trochę mogło we mnie byc, bo za późno wyskoczył.. tak , wiem.. będzie, że jestem nieodpowiedzialna itp.. ale stało się. Ja mam 20 lat, on 21. 3lata razem.. i dziś patrzę a moje sutki są wyraźnie powiększone, nabrzmiałe, piersi tez mnie bola, a okres mam dostac na sam koniec miesiąca... duzo jest ryzyko, że moge byc w ciąży?? test pewnie kupię najwcześniej jutro..nasz związek chylił się ku upadkowi, jestem młoda i tym bardziej nie mogę sobie na to pozwolic...czy już teraz byłyby 1sze objawy?

Tak szybko to może być ciąża urojona.. Mi się kiedyś okres spóźnił 4 tygodnie po tym, jak zaryzykowałam podobnie, jak Ty i już byłam prawie pewna, że jestem w ciąży, ale okazało się, że nie. Test działa chyba po 2 tygodniach, więc nie masz się co spieszyć.. i lepiej nie ryzykuj na przyszłość.

Gość bojęsiętrochę..
ofermo, kafeteryjny prawiczku, o moją naukę się nie martw, jest na jak najbardziej dobrym poziomie.

Mam nadzieję, ze to ja sama się nakręcam. Kocham dzieci, nigdy bym nie usunęła,ale chciałabym wszystko po kolei.. z głową.. a nie tak " z wpadki", tym bardziej, że nie wiem czy ten związek ma jakąkolwiek przyszłośc, ot co.

Im bardziej będziesz się nakręcać, tym więcej objawów u siebie zauważysz.. to znaczy, że wiesz, że tzw. stosunek przerywany to nie jest antykoncepcja i nie daje żadnej gwarancji. Niestety, ale potrzeba trochę cierpliwości, poczekaj te 2 tygodnie i wtedy ew. kup test..

nie martw się na zapas.:) jeżeli będziesz cały czas o tym myśleć i sie przejmować to może ci się nawet okres spóźniać. Także spokojnie do końca miesiąca poczekaj:) Jeżeli nie dostaniesz to wtedy możesz się martwić.