Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Braliście Gripex Max? pomogł wam?

Polecane posty

Całą noc nie spałam, smarkałam. Dzisiaj wziełam wolne bo cały dzień mnie boli głowa pomału zaczyna boleć gardło, katar nie ustał. Jak myślicie Gripex Max mi pomoże? Jutro nie mam możliwości wzięcia urlopu, a w pracy chyba nie wytrzymam.. :O

Ja po gripexie czuję się jak naćpana i nic mi to nie daje... Oczy mam jakbym była naćpana, wielkie źrenice nawet przy mocnym świetle:P

Gość nie pomógł
Lepiej weź fervex, najlepiej teraz od razu, wieczorem i tuż przed spaniem. Do tego herbata z sokiem malinowym, mleko z miodem i masłem, rutinoscorbin, kołdra i skarpety i leżeć. Zawsze pomaga.

Gość vikkke
jak dla mnie to jajco pomaga bo za słabe

Gość asiaaaaaaaaaaaaa
Mnie pomaga nawet zwykły Gripex, zawsze, jak mam grypę strasznie bolą mnie mięśnie, kości, nie mogę z bólu wytrzymać, nie mówiąc o wstaniu z łóżka czy wyjściu do pracy...a jak wezmę Gripex od razu lepiej, niestety działa na mnie ok. 1,5 max 2 godz:(

Gość Ydommmmna
Gripex odradzam mój syn po nim dostał masywnego krwotoku z nosa.Polecam ci fervex - ten faktycznie stawia na nogi.Poza tym polecam ci moją bombę witaminowo - przeciw przeziębieniową.@ duże cebule zetrzyj na tarce o najmniejszych oczkach i dodaj 4 łyżki miodu lipowego,zostaw to wymieszane na 2-3 godziny,2 duże czerwone buraki - odetnij im kilka centymetrów od ogonków(taka czapeczka) wydrąż buraka w środku,robiąc jak najwięcej miejsca,w owo miejsce dodaj cukru,buraki z cukrem włóż do piekarnika na kilkanaście minut,aż w miseczce buraczanej wytworzy się sok wystudź .Startą cebulę z miodem odcedź przez rzadką gazę i dobrze wyciśnij,dodaj ostudzony sok z buraka,sok z 1 grapefruita i sok z jednej cytryny i jeśli dasz radę to do cebuli możesz dodać przeciśnięte 2 ząbki czosnku.Ja taką mieszankę piję przez cały okres zachorowania i rzadko choruję,bardzo rzadko,a jak już mi się trafi to choroba szybko mija.Łykam też tran.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Gość na mnie najlepiej
dziala upsarin c

Gripex Max: http://av.pl/769,gripex-max-20-tabletek.html to jeden z najlepszych leków na przeziębienie oraz świetny sposób na katar, ponieważ w jego skład wchodzi pseudoefedryna, która ułatwia swobodne oddychanie oraz zwalcza uciążliwy katar. Ponadto ma działanie przeciwbólowe i przeciwgorączkowe, więc z powodzeniem jest w stanie szybko postawić na nogi, zwłaszcza jeżeli nie można pozwolić sobie na pozostanie w łóżku całego dnia.

Najlepiej jest pic 2x na dzien syrop z kwiatow lipy, od razu puszcza przeziebienie , katar itd

Gość gość
Witam. U mnie w ostatni weekend ostra infekcja. Apap Extra gorączkę zbijał bez problemu, natomiast jak zażyłam Gripex ( do rozpuszczania w saszetce) to strasznie po nim wymiotowałam. Mój lekarz rodzinny dziwił się, że wzięłam ten syf. Pierwszy i ostatni raz. Zdecydowanie nie polecam!

Gość gość
Gripex jest bardzo niebezpieczny dla ludzi mających wadę serca, problemy z ciśnieniem, krążeniem. Uważajcie!!! Mąż znajomej (32lata) po gripexsie wylądował w szpitalu w stanie przedzawałowym. Lekarz rodzinny ostrzegał mnie, mówił nawet o zgonach. Koncerny rządzą!!! Na zachodzie europy szybko go wycofali.

Gość gość
Co ty chrzanisz? Mieszkam "na zachodzie Europy" i jest masa dostępnych leków o identycznych składnikach.

Gość gość
Myślisz że jak jest napisane na opakowaniu tak i jest w środku. Przecież firmom farmaceutycznym zależy przede wszystkim na ludziach...Dobre. Mnie ostrzegał znajomy doświadczony lekarz, myślę że ze względu na moje problemy z sercem. Tobie może nic nie być, ale babci nie podawaj.

Gość gość
Na zachodzie Gripexsu NIE MA !!!

Gość gość
Na zachodzie są inne leki o identycznym składzie i innej nazwie.

mi zawsze pomaga, może nie jakoś błyskawicznie, ale odnoszę wrażenie, że następnego dnia po wzięci jest zawsze lepiej :)

Gość gość
Gripex jest niebezpieczny dla ludzi z problemami z układem krążenia i z sercem - juz kilka razy miałem po nim problemy, to nie może byc przypadek.

Gość gość
Gripex MAX zawsze mi pomaga jak zachoruje . Nie miałem nigdy skutków ubocznych. Jeżeli ktoś takie ma to oznacza ,że jest na coś uczolony i powinien zgłosić się do lekarza. zazwyczaj 3 dni choruje i koniec

Gość gość
Gripex jest liderem ale tylko w natarczywych reklamach, uważajcie co bierzecie.Dobry i skuteczny produkt nie potrzebuje reklamy.