Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka9010

Wyższa szkoła z turystyką

Polecane posty

Gość Studentka9010

Znacie jakąś dobrą szkołę która oferuje naukę turystyki? Myślałam o jakiejś lepszej, która zapewni mi np w przyszłości praktyki. Czytałam o Almamer, widziałam nawet, że wysoko są w rankingach. Miałabym trochę daleko, ale ogólnie dojazd dobry bo bez przesiadek. Jak myślicie?

Gość Czaruję
a my to same wróżki i wiemy gdzie mieszkasz i skąd masz najkrócej.

Gość poool
W almamer szkoła załatwia praktyki i mają dobry angielski. Mój znajomy skończył, na praktyki jeździł do Grecji, złapał kontakt i teraz co wakacje tam lata i naprawdę sporo zarabia, napiwki bardzo dobre dostaje do pracuje w 5 gwiazdkowym hotelu. Także chyba się opłaca uczyć ;)

Gość Studentka9010
Mieszkam niedaleko Wolskiej dlatego do Almamer mam blisko, a wiadomo, dojazd jest bardzo ważny. Teraz centrum jest takie rozkopane, stanie w korkach po 2 godziny jest naprawdę bez sensu. Zapisuję się tam, mam nadzieję, że skończę, bo słyszałam, że naprawdę trzeba się uczyć!

Gość Miszasz
hej! Idę od tego roku na studia zaoczne na almamer. Będę studiowała politologię. Może ktoś mógłby powiedzieć mi co nieco na temat wykładowców? Orientujecie się może jaką trzeba mieć średnią żeby załapać się na stypendium? Co prawda pracuję, ale nie ukrywam, że dodatkowa kasa zawsze by się przydała chociażby na opłaty za uczelnię. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.

Gość Studentka9010
Jestem po pierwszych zajęciach na almamer i muszę przyznać, że naprawdę mi się podoba. Bardzo miła kadra, wymagający profesorzy ale przy tym bardzo sympatyczni. Fajni ludzie. Mam zamiar starać się o stypendium no i nie mogę się doczekać praktyk w Grecji!

Gość Licealnaola
Jestem w III klasie liceum, ale czas szybko leci dlatego już się za szkołą rozglądam. Chcę iść na turystykę zaocznie bo chcę również pracować. Da sie pogodzić jedno z drugim? Czy w almamer mają stypendia? Jakie jest ogólne podejście do studenta? Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam!