Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula1988

teście

Polecane posty

Gość jula1988

hej:) mam do was prośbe, doradzcie mi.... Z moim nazeczonym jesteśmy 2 lata. Za rok planujemy ślub. Wszystko było by ok, gdyby nie jego rodzice. Niby są ok pomagaja nam, nigdy nic zlego od nich nie usłyszałam, są mili itp. jednak wkurza mnie jedno! U nich jest tak, ze ciągle trzeba cos robic, codziennie jest jakas robota kolo domu itp. CODZIENNIE!! nieraz sa to takie bzdety, ze przeklada sie jedna rzecz z miejsca na miejsce;/ i oczywiscie moj TŻ musi im pomagać. Czy chce czy nie;/ Nie liczy sie dla nich to ze czasem ja mam jakies plany... chce aby po pracy do mnie przyjechal itp. NIE, bo najpierw robota, ktora schodzi nieraz do wieczora... i to haslo: dopoki z nami mieszkasz masz to robic co my powiemy. Obłęd;/;/ wkurza mnie to strasznie;/ Np. wczoraj byla nasz rocznica 2 lata i niestety przyjecHAL DOPIERO O 20! WRRR;/;/ co z tym zrobic?? chyba jeszcze nie moge im zwrocic uwagi bo to jeszcze nie moi teściowie;/

Gość kapilara
Tesciowie sa do dupy!!!!! A rodzenstwo faceta (siostra) to juz najgorsze zlo!!!trzeba w nich czosnkiem rzucac . Tez mam uraz.... pozdrawiam

Gość TEŚCIOWIE a nie teście!!!
:(

Jak będziesz miała własny dom to będziesz wiedziała ile roboty przy nim. A jak chcecie być dorośli to się możecie wyprowadzić na swoje i mieć rodziców z głowy. :))

Gość jula1988
no wyprowadzka narazie niestety nie wchodzi w gre;/ dopiero za rok po slubie zamieszkamy U MNIE!

ale jeśli teście zatrudniaja do roboty w polu za darmo a kasa idzie dla nich i dla ukochanego synka a nie dla mnie i mojego męża nawet 5 zł to tescie sa choje

Karolina Malina teście chuje, a Twój mąż cipa, bo nie umie o swoje walczyć

Gość jula1988
moj chyba też.. bo wkurza sie niby ale tez nie umie im tak solidnie doje*ac;/ ale z drugiej strony zaraz by bylo ze jak mieszkasz u nas to rob co ci kaze;/ a wyprowadzic sie narazie nie ma jak;/

Ale relacja między dziećmi a rodzicami bywają toksyczne. Tego się nie toleruje, to się zmienia

Gość jula1988
ale jak??? co zrobić??