Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogobela

po seksie

Polecane posty

Gość jogobela

czy wasi mezczyzni po seksie czuja sie senni, i zasypiaja? zazwyczaj ile razy kochacie sie pod rzad?

Przed porodem zdarzało się nawet 3 razy. Teraz nie mamy na to czasu. a po seksie on idzie pod prysznic i się przytulamy albo włącza komputer, telewizor, konsolę... Rzadko idzie spać.

Gość kakenmachen
Tak czuję się senny. Nie zawsze ale bywa. Pod rząd... też zależy od siły i możliwości psychofizycznych; średnio od 1 do 4 razy :)

Gość jogobela
hmmm my tez zazwyczaj 3 razy, do tego inne igraszki, ale pozniej staje sie senny bardzo. Mysle o sposobach jak to urozmaicic, w sensie co zrobic po seksie, jesli nie mamy mozliwosci zasniecia razem, w sensie chłopak nie nocuje u mnie niestety, bo mieszkam jeszcze z rodzicami:( macie jakies sposoby jakby to rozwiazac, zeby po seksie rowniez bylo tak jak przed

Gość dorota helmann
u mnie tylko raz i spać:( aż zazdroszczę jak widzę 2,3,4 razy!!! u mnie tak było tylko na początku związków, teraz po 5 latach nie mam co liczyć chyba na drugi raz:(, może wiek też ma coś do rzeczy, mój mąż ma 38 lat

Gość jogobela
hmm od stazu zwiazku i wieku mysle ze tez wiele zalezy ...

Gość kakenmachen
>>dorota helmann, ja mam 34 lata. Nie sądzę aby w wieku do przynajmniej czterdziestki, częstotliwość miała znaczenie. Po prostu wedle potrzeb. Staż małżeński też robi swoje, ale nie załamuj się, w moim małżeństwie też nie jest codzień po 3 czy 4 razy. Zdarza się, że dwa czy trzy dni z żoną w ogóle nie mamy chęci ;)