Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inweterycyk

Pilne !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość inweterycyk

Hej czy ktokolwiek z Was tutaj na forum pracował dla firmy Neti-interim przy inwentaryzacji? Bo zaproponowano mi dwie inwentaryzacje w tej firmie i chcialabym pójść ale opinie na necie o tej firmie mnie przerażają( ponoć firma niewypłacalna) jednak podobno wiekszosc osob dostaje pieniadze z opoźnieniem( ja moglabym nawet dostac z opoźnieniem byle by dostac) dlatego bardzo zalezy mi na kontakcie z osobą ktora miala stycznosc z tą firma kiedykolwiek:) Bradzo dziękuje

Gość inweterycyk
nikt:( ? Myslicie, ze sprobowac czy sobie darować?

Gość venitka
Witam ja pracowałam dla tej firmy, praca łatwa i przyjemna, nie dają zbytnio zarobić bo inwentaryzacje trwają góra 2-3h. Ale jeśli chodzi o wypłacalność to nie polecam pracowałam 2 miesiace temu a kasy wciaz nie mam... a na maile nie odpisuja...

Gość kaattiie
Tej firmie zdecydowanie mówię NIE!!! Pracowałam przy inwentaryzacji dnia 19.10 w Łodzi i do dnia dzisiejszego nie dostałam pieniędzy:/ Nie odpisują na emaila ani nie odbierają telefonów!!!

Gość baby blue123
jasne ze idz, zarobisz sobie troche kasy, zawsze coś, a o pieniadze sie nie martw, oni zawsze placą, tylko czasem trochę pozniej, ja juz bylam kilka razy i zawsze dostalam wyplate, a pozatym praca jest latwa i przyjemna :)

Gość kaattiie
baby blue123 płacą chyba tylko wybranym:/ bo ja w dalszym ciągu pieniędzy nie mam, więc co z tego że praca łatwa i przyjemna jak później tylko się człowiek denerwuje, że nie ma pieniędzy! Rozumiem, że można mieć opóźnienie do 2tyg ale żeby 1,5 miesiąca to już przegięcie. Zdecydowanie odradzam pracowania dla tej firmy i mam nadzieje, że wkrótce upadnie.

Gość Niestety pracownica
Zdecydowanie nie polecam! Pracowałam dla tej firmy raz. Nie dość, że człowiek (de facto Francuz) jest bardzo specyficzny - komentuje, uznaje jednych za lepszych, drugich za gorszych, więc współpracuje się źle, to jeszcze nie wypłaca wynagrodzenia w całości! Czytałam właśnie o tym, że niektórym to i w ogólne nie wypłacił, ale skoro ma tyle czasu (do 30 dnia następnego miesiąca), to powinien i w terminie i całą należną kwotę przelać na konto!! Dla mnie to jest niepojęte, jak można tak traktować innych, ale nie zamierzam się już z nikim z firmy Net-interim kłócić o swoje... Postanowiłam tylko Was ostrzec dziewczyny: nie podejmujcie pracy z tymi oszustami!