Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DarkSis16

Jak odmówić mu SEKSU ??

Polecane posty

Gość DarkSis16

Hej. Mam 16,5 lat a mój chłopak 17. Jesteśmy razem 1,5 miesiąca. On mnie zapytał czy chce uprawić z nim seks. Powiedziałam że nie chce, ale on nalega? Zakończyć ten związek.. ale bardzo mi na nim zależy, boje się ze jak mu będę odmawiać to ze mną zerwie.

Gość no pojchał koleś...
jasne...daj wszystkim,zeby miec spokój i branie u reszty:P

Gość Goń sie
to zerwie... dziewica jestes?

Gość Wie Lebny 1.2
Daj mu dupci, bo pewnie nastepene w kolejce czekaja. Nie ran swojego misiaczka.

Gość Goń sie
"jasne...daj wszystkim,zeby miec spokój" no ja kiedys tez tak myslałam zeby dac "a masz kurwa wes wszystko i sie odwal dziadzie"

Gość klinkier
a to 16stki tu piszą ? co by ci tu dziecko doradzić... posłuchaj płyty Rihanny moze tam znajdziesz odpowiedź ;-)

Gość Goń sie
czy dasz czy nie i tak sobie pojdzie...wazne jest czy tobie sie chce i czy ci sie podoba :) no i czy w ogole masz ochote

To co,że nalega. To Ty sama o tym decydujesz i nie daj się " zastraszyć" tym,że Ciebie zostawi. Jeśli to zrobi, to znaczy ,że mu na Tobie tak naprawdę nie zależy.

Gość jcvghbjn
zoska :D

Gość mistrzyni szybkiego lizania
proponuje porozmawiać z mamusią i tatusiem

Gość Złota_Lilia90
Ktoś słusznie zauważył. Prześpisz się z nim czy nie i tak pewnie Cię zostawi. Widać, że mu na Tobie wcale nie zależy, a Ty jesteś głupiutka.

dziewczyno weź daj se z nim spokój! Zależy mu tylko na tym by cie przelecieć i pochwalić się kolegom.. chcesz być później obgadywana że jesteś łatwa i każdemu dupy dajesz..? jeżeli nie zależy ci na opinii innych to sie nie zastanawiaj bo przecież raz się zyje tylko żebyś tego nie żałowała.

Gość dhsakhdksadf
Powiedz mu, że pójdziesz z nim do łózka tylko wtedy, gdy zrobi sobie prawdziwy tatuaż z Twoim imieniem na ręce. Skoro Ty masz się poświęcić, to on niech również da coś od siebie.

sluszne sa twoje obawy zwiazek charakteryzuje sie specyficzna wiezia ktora sie tworzyy na plaszczyznie eseksualnej, byc moze do tego nie dojrzalas w koncu jestes b. mloda - natomiast u mezczyzn a raczej chlopakow w tym wieku poped jest b.mocny i jestesm pzreciwniczka takich zwiazkow z jedna niedojrzala strona

Gość belerofront..
proponuję oral, to też seks :P

Gość ciapelek
Zamiast seksu wylej mu kubeł zimnej wody na głowę, może wróci na ziemię.

a tam przestanci e- 17-letni chlopak zawsze bedzie dazyl do zblizenia i tu nie chodzi o jakies zastraszanie, a o czym ma myslec o malzenstwie?;-))) jak laska jest niegotowa to niech sie nie zmusza - i poczeka az bedzie gotowa;-) mnie smieszy takie popiranie teorii - ze mezczyzna ma siedziec i czekac az ona dojrzeje - kto tu jest niedojarzly doi zwiazku? zwiazek tym sie rozni od kolezenstwa ze jest oparty na tego trodzaju wiezi