Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabrane prawo jazdy

zabrane prawo jazdy

Polecane posty

Gość zabrane prawo jazdy

Witam, kilka miesiecy temu jechalem samochodem troche podbity to znaczy mialem ok.0,60promila i podchodzi to pod przestepstwo, troche mialem pecha bo jakbym mial ponizej 0,50promila to juz z innego paragrafu by mnie scigali za to i na pare tygodni mogliby zabrac prawko. Przechodzac do rzeczy policjanci zaproponowali mi, ze zabiora mi prawko na ROK i bez grzywny, ale powiedzieli, ze nie musze sie zgadzac i moge isc z tym do sadu i za takie promile dostac trzy gora szesc miesiecy wiec sie nie zgodzilem. WYnajalem adwokata, wyslalismy pismo do sadu o ustalenie terminu rozprawy i mialem czekac tylko na wezwanie do sadu. Czekalem kilka miesiecy i w koncu przyszlo PISMO ZAWIADAMIAJACE MNIE ZE NIE BEDZIE ROZPRAWY I DOSTAJE 1100ZL GRZYWNY I KARE 2LAT POZBAWIENIA PRAWKA. LUDZIE GDZIE TU JEST LOGIKA?! JAKI CHORY MY KRAJ MAMY. MUSZE SIE ODWOLYWAC BO CO MI POZOSTALO!!!!!!!!!!

Gość van helsing
sznurek i solidna gałąz

Gość winegretttttt
i bardzo dobrze, jednego barana mniej na drodze

Gość jarek balcerek
zapierda...laj teraz autobusem, może to ci zycie uratowało, matole

Gość sddgfsdsgsd
sam jesteś baran, z tymi promilami w wielu krajach europy byłby jako trzeźwy, polska to chory kraj chore przepisy

Gość halemma oks
to jedź do innego kraju niedoszły zabójco

Gość sddgfsdsgsd
kretyn jesteś pajacu zajebany

Gość krucyficcs
powino się zabierać dożywotnio, może nie byłoby tylu ofiar wypadków, zabitych matek i dzieci...

Gość sddgfsdsgsd
W krajach gdzie dopuszczone jest 05 i 0,8 jest mniej wypadków niż w polsce, w polsce jeżdźą po prostu kretyni tacy jak wy własnie co mysla że sa najlepsi drajwerzy

Gość zabrane prawo jazdy
cepy jebane jechalem na kacu po dniu wczorajszym i tak jakos wpadlem. Kurwa moglem pojsc na badanie krwi bo po 15 min jak zrobili mi powtorne badanie to mialem juz tylko 0,40. Chory kraj a wam huj w dupe cwele

mój chłopak miał 0.21 promila, a po 5 min 0.18 (przypominam, że dopuszczalna norma to 0.2) i dostał mandat i na pół roku zabrali mu prawko..

Proste że tak, jak odmówisz dla Drogówki, to oni wysyłają pismo do sądu, sąd ma Cie w dupie i rozwiązuje wszystko za Ciebie na Twoją niekorzyść, dlatego lepiej jest dogadać się z policjantem. Mi kolega opowiadał ze po imprezie wsiedliśmy do samochodu i prawie że nieprzytomni jechaliśmy, to nas ściągneli na pobocze, powypadaliśmy z samochodówi skuli na masce i przetrzepali, ale zobaczyli że mamy Polskie papiery i żaden z nas nie mówi po Francusku, nie ma prawa jazdy a samochód nie miał ubezpieczenia już od dobrych 5 miesięcy, to nas rozkuli i puścili. Chyba się im bawić nie chciało. No ale cóż, Policja w Polsce jest zawistna i albo dasz w łapę albo Cię upierrdolą do końca. Urywkami pamiętam tamtą akcję. :classic_cool:

Gość zabrane prawo jazdy
daloby duzo mi bo dopiero po godzinie mialbym krew pobrana a duzo spadajace mialem. a te cepy na dwa lata mi zabrali, gdzie policja na miejscu proponowala mi rok. kurwa

Proste że tak, jak odmówisz dla Drogówki, to oni wysyłają pismo do sądu, sąd ma Cie w dupie i rozwiązuje wszystko za Ciebie na Twoją niekorzyść, dlatego lepiej jest dogadać się z policjantem. Mi kolega opowiadał ze po imprezie wsiedliśmy do samochodu i prawie że nieprzytomni jechaliśmy, to nas ściągneli na pobocze, powypadaliśmy z samochodówi skuli na masce i przetrzepali, ale zobaczyli że mamy Polskie papiery i żaden z nas nie mówi po Francusku, nie ma prawa jazdy a samochód nie miał ubezpieczenia już od dobrych 5 miesięcy, to nas rozkuli i puścili. Chyba się im bawić nie chciało. No ale cóż, Policja w Polsce jest zawistna i albo dasz w łapę albo Cię upierrdolą do końca. Urywkami pamiętam tamtą akcję. :classic_cool:

Gość zabrane prawo jazdy
daloby duzo mi bo dopiero po godzinie mialbym krew pobrana a duzo spadajace mialem. a te cepy na dwa lata mi zabrali, gdzie policja na miejscu proponowala mi rok. kurwa

Gość zabrane prawo jazdy
Nie moglem dac w lape bo mnie kamera zarejestrowala musial bym od razu to zaproponowac a ja glupi wsiadlem do ich radwiowozu

Dla nich ujeebać człowieka to tak jak splunąć, czasami mam ochotę przypierrdolić takiemu po ryju i udowodnić że jest nikim bez swojego mundurka :D

jestem z siebie dumny :classic_cool: Lubie też pijany do nieprzytomności tankując samochód z papierosem w buzi rozlewać paliwo po całej stacji a potem wsiadam do swojego pojazdu niczym mistrz kierownicy ruszam z piskiem opon zostawiając za sobą palącego się peta. :classic_cool:🖐️

Gość zabrane prawo jazdy
ha ha przeciez mialem zajebistego pecha, od 10 lat jezdze po alkoholu i nie zaprzeczam i akurat musialem na 40 jechac 160 ., a jak wypije cwioartke czy dwie i borowar to mnie nigdy nie zlapia. ale co sie martwic przeciez bez prawka tez mozna jezdzic

Gość ericc 638574
dobrze ci tak, jesteś głupi i nieodpowiedzialny

Gość zabrane prawo jazdy
i tak w zebach mi je oddadza, lamia prawo za tkie cos

Gość Lidka55
Sory ale moim zdaniem to zasługujesz tylko na prawko kolekcjonerskie z offshoreidcardscom!!Jak można wsiadać za kierownicę po pijanemu......