Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venus.

Kraków! Przeprowadzam się z Wawy do Krakowa! Jak Wam się tam mieszka?

Polecane posty

Gość Venus.

Kochani, napiszcie jak Wam się mieszka w Krakowie! 12-ego rozpoczynam tam pracę! I tak się cieszę, że nie macie pojęcia!!!! Na prawdę! Bardzo bardzo! Potrzebuje wszelkich porad co do życia w Krakowie. Nie znam tam nikogo.... Musze wszystko od podstaw tam zaczynać...ale może mi się uda? :) Tak bardzo bym chciała! No na prawde!!! Bede zarabiala ponad 4 tys... wiec mysle, ze spokojnie dam radę żyć za tą kwotę! Tak mi się wydaje! Będę Wam wdzięczna za wszelkie rady, chociazby odnośnie biletów miesięcznych, czy też tego gdzie mieszkać...gdzie szukać mieszkania pracując np. w Centrum. Jak jest z dojazdami itd?

Gość Venus.
Nie ma nikogo?

Gość heniutek_29
a skąd taka zmiana? warszawy miałaś dość? jaka to praca, tak z ciekawości bo też szukam

Gość Guru Ruhampsa Jaksra
No, kurrde, co za idiotka! Zwyczajnie się mieszka, tak samo jak w Poznaniu czy Koninie... :O

Gość no to .
no to bedzie dla ciebie ciekawe doświadczenie. Mantalność krakusów, he he. Ja się przyzwyczajałam ponad 2 lata. ale to było 13 lat temu.

Gość no to .
mentalnośc

Gość juiop00p
po pierwsze nie drzyj sie tak :o po drugie kup se mape i zobaczycz skad bedzie najblizej dojezdzac do roboty :o po trzecie o biletach dowiesz sie na miejscu :o po czwarte nie podniecaj się tak bo kraków to nic cudownego :o

Gość sssssraka praptaka
Krakow to brud syf kila i mogila

Gość Mentalność... Zależy na kogo
trafisz...

Gość Venus.
A mi się wydaje że Kraków w porównaniu z Warszawą, to jest super miasto!Blisko są góry, i jest poprostu pięknie! O co chodzi z tą mentalnoscią Krakusów?

Gość O nic. To takie legendy
:classic_cool:

Gość yufdhgyuhguy
Zarabiasz 4 tysiące i zapitalasz autobusem?? Może miało być 1400:P

No powiem ci że ja spod Krakowa przeprowadzam się właśnie do Warszawy bo idę tam do Lo. Co do Krk bardzo ładne miasto ale wiesz ludzie hm krakusy to krakusy:) nic do nich nie mam ale charakterek mają:)

Gość Dobra. Postaraj sie o mieszkan
ko w Nowej Hucie.

Gość Tak jakby gdzie indziej ludzie
byli bez wad i przyzwyczajeń.

Gość Venus.
A czemu mam nie jezdzić autobusem? Nie mam samochodu, i niechce mieć... nie jest mi potrzebny, a pozatym, czy samochód swiadczy o dobrobycie? Nawet gdybym zarabiala 100000 wolalabym rower!

Gość juiop00p
krakow wcale nie jest ładnym miastem, jego niby "ładnośc" ogranicza się do ścisłego centrumktóre nie jest wielkie, poza nim to, jak ktoś wyżej napisał - syf, kiła i mogiła, no i oczywiscie ostatniego czau często zabijają młode dziewczyny i z maczetami po ulicach latają :)

Gość Z N. Huty do centrum jedziesz
20 minut.

Niech się cieszy dziewczyna jak ma czym. Dokładnie góry są blisko ładnie jest:) z biletami wszystko dowiesz się na miejscu w krk można się szybciej połapac niż w wawie

Gość A co rozumiesz przez
ładne miasto?

Gość Z Katowic w góry jest jesz-
cze bliżej.

Nie straszaszcie jej:) będzie dobrze zobaczysz:) ja też rzucam się na głęboką wodę:) a gdzie Dokładnie chcesz mieszkać?

Nie straszaszcie jej:) będzie dobrze zobaczysz:) ja też rzucam się na głęboką wodę:) a gdzie Dokładnie chcesz mieszkać?

Gość Guru Ruhampsa Jaksra
I jest jeszcze uj.

Gość Venus.
Szczerze mówiąc jestem zaskoczona tymi negatywnymi wpisami.... jade tam i w sumie poza pracą nic nie mam... Ile razy bylam tyle mi sie podobało..... i teraz takie opinie...ze szok...

Gość juiop00p
byłaś tyle razy? zapewne poruszałaś się po centrum dlatego tak Ci się spodobało ja mieszkam już dłużej i wierz mi ze fascynacja szybko przechodzi jak człowiek zobaczy odrobine więcej

Gość kasia taka jedna
jak masz pracę to będziesz miała i resztę, ja też się zastanawiam nad przeprowadzką z wawy do krk, ale nie wiem czy się przestawię, bo podobno krakusy mają zyebaną mentalność, siostra mi coś niecoś opowiadała, mieszka tam od roku, więc może jeszcze się nie przyzwyczaiła, nie wiem

Gość Venus.
W Warszawie nawet centrum jest do niczego...więc... Ja chce mieszkać blisko Gór.... jest to dla mnie bardzo ważne!

Gość Venus.
Ale...jaką mają mentalność? O co chodzi?