Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moni123456789

krem dla biustu

Polecane posty

Gość Moni123456789

Mam 22 lata, niedawno bardzo schudłam w krótkim czasie i odbiło się to na kondycji mojego biustu. Był duży i jędrny, teraz mam wrażenie, że opadł i zwiotczał. Do tego jeszcze te rozstępy jeszcze z czasów dorastania... Płakać mi się chce, gdy staję przed lustrem. Ćwiczenia nie pomagają... Znacie jakiś dobry specyfik na poprawę biustu?

Znamy, przede wszystkim dobry stanik. Jaki nosisz rozmiar przy jakich wymiarach (ciasno pod biustem na wYdechu i luźno w biuście)? Sam krem bez porządnie trzymającego i zbierającego stanika w dobrym rozmiarze nic nie zdziała :) Spójrz na zdjęcia w tej notce: http://maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=144%3Amarta-06042011-r&catid=56%3Anaprawa-piersi&Itemid=86&lang=pl To tylko zasługa dobrze dobranego rozmiaru.

Gość Moni123456789
Mam rozmiar 75 D, to ani wielki, ani mały biust. Codziennie ćwiczę (hantle, pompki i inne...) A stanik uważam, że jest ok, kupuję bieliznę w Triumphie i zawsze proszę o pomoc ekspedientkę. Po odchudzaniu mam wręcz wrażenie, jakby całe ciało było i to obrzękłe, ni to zwiotczałe, takie prawie babciowate ;/ Zaczynam myśleć, że wolałam siebie, gdy byłam grubsza...

Gość pisz w miare
polecam evenline do biustu albo z avonu (bo tylko tego uzywalam) Po miesiacu piersi sa twardsze w dotyku> To nie tylko moja opinia,ale i meza,ktory dotykajac mnie stwiedzil,ze sa o wiele jedrniejsze :)

Gość hola cola
a jak schudłaś, dieta czy ćwiczenia?

Gość pisz w miare
oczywiscie zaczelam stosonwacx kremy do biustu podczas odchudzania

Gość Moni123456789
Bardzo rygorystyczna dieta (warzywno-owocowa) i spora dawka ćwiczeń... Takie wczasy odchudzające. Nie ufam Avonovi, ale chętnie wypróbuję ten Everline :) Dostępny jest w aptece, czy w jakieś drogerii?

Jak kupujesz w Triumphie i do tego prosisz o pomoc ichnią ekspedientkę to super dopasowania bym się nie spodziewała ;) Triumph słynie ze wciskania kobiet w byle co, aby tylko sprzedać, i wyjątkiem są dziewczyny wychodzące od nich z dobrym stankiem. Odpowiedz na pytania Głaszczki o wymiary to będzie wiadomo na czym stoimy i w którym kierunku doradzać. Poza tym dieta bez sporej zawartości białka (a taką jest monodieta warzywno-owocowa) bardzo źle się odbija na skórze, więc na piersiach także.