Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapachskoszonejtrawynalace

Czy mu wybaczyć, czy jeszcze za wczesnie?

Polecane posty

Gość zapachskoszonejtrawynalace

Mój dobry przyjaciel zawiódł mnie w bardzo trudnej dla mnie zyciowej sytuacji. Niedawno odezwał się do mnie, kajał się. powiedziałam chłodno i rzeczowo, że się na nim zawiodłam, zachował się nieelegancko i sprawił mi przykrość. On się bardzo kajał, proponował spotkanie, na którym chciałby wszystko wyjaśnić. Ja do spotkania odniosłam się dość niechętnie, powiedziałam że na razie nie. Powiedział mi, że rozumie i wobec tego czeka na mój telefon i zawsze chętnie się ze mną zobaczy, kiedy minie mi uraza. W zasadzie uraza minęła mi juz po rozmowie. Jak mi radzicie, czy zaczekać trochę z tym telefonem, czy w ogóle dzwonic czy nie?

Gość kotka julia..
wybacz, bo moze byc za pozno ..i co wtedy?..

Skoro to przyjaciel... Może warto dać szansę? Spotkaj się z nim, wysłuchaj tego, co ma do powiedzenia i dopiero wtedy zadecyduj. Czasem warto zapomnieć o urażonej dumie :)

Sama o tym zdecyduj, bo trudno cokolwiek doradzić. Nic nie napisałaś, co to była za sprawa, w której przyjaciel Ciebie zawiódł.

jesli to kolega/kumpel - to tak, inaczej w ogole zniknie z twojego zycia - znajomosc sie rzopadnie, ale mam wrazenie ze liczysz na cos wiecej, z reszta co to moze byc za sytuacja zeby kolega az tak zawiodl..

Gość kwiat jednej nocy...
wybacz i zapomnij..nie ma sensu tego ciagnac po tylu zawodach:(

Gość dwa razy nie
zalezy co to za sytuacja w jakiej Cie zawiodl

Gość nic nie słysze
nawet sie nie wyglupiaj nie wybaczaj mu