Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daro ;)

Sonda kobiety i ich masturbacja śmiało !

Polecane posty

1. Imię 2. Wiek 3. Mężatka/singiel 4. Ogolona/nieogolona 5. Jak często się masturbujesz? 6. Kiedy i gdzie ostatni raz się masturbowałaś? 7. Czego użyłaś? 8. Czego lubisz używać do masturbacji? 9. Czy kiedykolwiek masturbowałaś się w pracy? 10. Jeżeli tak, gdzie? 11. Czy kiedykolwiek masturbowałaś się w miejscu publicznym? 12. Czy masturbowałaś się w czyjejś obecności? Jeżeli tak, to kogo? 13. Czy masturbowałaś się w czyimś domu? Jeżeli tak, to kogo? 14. Czy przyłapał cię ktoś na masturbacji? Jeżeli tak, to kto? 15. Czy masturbowałaś się w pokoju, gdzie był ktoś, kto o tym nie wiedział? 16. Czy byłaś w jednym pokoju, gdzie ktoś się masturbował i myślał, że ty nie wiesz? 17. Jakie jest najbardziej niezwykłe miejsce, w którym się masturbowałaś? 18. Ila najwięcej razy masturbowałaś się w ciągu 1 dnia? 19. Czy masturbowałaś się odpowiadając na pytania.....? Dziękuję za odpowiedzi, mam nadzieję, że dobrze się bawiłyście. Myślę, że dla wszystkich będzie ciekawe, jak to robią inni :D

Gość ech................
przeciez ta ankieta juz byla i zalozyla ja kobieta..

Gość xxAgniecha88'
Po co ci to? Chcesz se przy tym zwalić czy co?

odświeżyłem tą ankietę :D bo tamta jest zaśmiecona mocno :) innymi tematami prowadzę badania potrzebne mi do pewnej pracy naukowej o seksualności człowieka dokładniej kobiety :)

Gość ech................
haha dobre

poważnie bez śmiechu kierunek :) resocjalizacja a patologia zachowań i seksualność człowieka :D

Suka 21 singiel paseczek od 5 do 12 razy dziennie smażąc placki ziemniaczane palcow palcow, wibratora, penisa, kulek wiele razy osób w autobusie, kolezanek, partnera, siostry, wykladowcow i innych studentow, psa kota partnera kolezanki korepetytorki siostra, partner tak nie ponton na jeziorze, autobus, przychodnia nie pamietam nie

dziękuje za odwagę dla pierwszej pani :D wielki cmokalek z jęzorem po paseczku !!!

sam jesteś jebnięty pomarańczowy pajacu :D to ankieta i do badań zachowań

kolejny pomarańczowy zajeb*** marszczy fred zakamuflowany :D żałosne te forum spać dziecko

Gość anonim :*
1. Angelika 2. 15 3. singiel 4. Ogolona 5. 2 razy dziennie 6. dzisiaj, na kanapie 7. palców 8. palców, rogu kanapy 9. w szkole 10. w łazience, w szatni 11. tak 12. koleżanki, pomagała mi :* 13. koleżanki 14. koleżanka, ale zaczęłyśmy to robić potem razem 15. nie 16. tak