Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopiero zaczynam

robicie zakupy w almie?

Polecane posty

Gość dopiero zaczynam

mam pytanie do kobiet ktore kupuja w almie. kupowalyscie juz cos z krakowskiego kredensu?

Gość nie kupuję w almie
Nie kupuję w almie z prostego powodu - najbliższą almę mam na drugim końcu miasta, dużo bliżej mam inne sklepy i galerie handlowe. A co do krakowskiego kredensu - kupuję tam czasami kozi serek do smarowania (na wagę) oraz polędwicę z ulicy grodzkiej (nie pamiętam nazwy, taka mała, ciemna w sznurku). Kilka razy kupiłam kiełbasę i raz parówki cielęce, które cielęce są tylko na etykietce z ceną, a po wczytaniu się w skład okazuje się, że są wieprzowe z niewielką domieszką cielęciny.

Gość dopiero zaczynam
dziekuje za odpowiedz. ja wlasnie jestem na etapie testowania krakowskiego kredensu i poki co probowalam tylko pikli. czy wedlina jest lepsza od tych na typowych?

U nas nie ma almy ale stoisku KK jest. Dla mnie te produkty są stanowczo przereklamowane. Płaci się głownie za piękne opakowania. Na prezent np ciastka czy czekoladki ok ale na codzienne jedzenie mają stanowczo za drogo. A jakość nie jest jakaś super. Można znaleźć podobne produkty w dużo niższej cenie.

Gość krakowski kredens
jest przereklamowany,ich wędliny to dziadostwo

Gość magziel33
Robiłam ale przestałam. Po pierwsze czułam się tam jak intruz, z łaską obsługiwana... po drugie produkty w wyższej półki w cenie kosmicznej są słabej jakości- same E... :/ No i na koniec co przeważyło moją decyzję o tym, że moja noga w Almie już nie postanie to wędliny z Krakowskiego Kredensu (ogólnie już nie kupię nigdy nic z KK). Po pierwsze ceny - kosmos, po drugie - jakość słaba, nie zbyt smaczne, po 2 dniach zaczęła się świecić :/

Gość gość
Nie warto kupować w almie, koniec i kropka…

Gość fiber43
również i moja opinie nie będzie zbyt pozytywna.. Jak dla mnie Alma i jej produkty to jedna wielka ściema :/ nie kupuję już tam od dłuższego czasu i kupować nie będę... już nie chodzi o niemiłą obsługe, a bardziej o ceny produktów a ich jakosć... ręce opadają.