Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos może mi powiedzieć

Dziewczyny doradźcie jakis fajny makijaż na imprezę

Polecane posty

Nie chodzi mi o coś wystrzałowego,najchętniej wytuszowałabym tylko rzęsy,tak jak to robie na co dzień,ale chyba tak dziwnie na imprezę.Nie lubię czarnych kresek.Dodam,że jestem blondynką i mam bardzo ciemne,prawie czarne oczy

Gość na impreze to
smoke eyas jakoś tak;) na youtubie znajdziesz filmiki jak pomalować oko

Gość na impreze to
a najlepiej to iść do makijażystki żeby cię pomalowała:)tylko troszkę zapłacisz,ale ona dobierze ci kolory i pomaluje oko i już sama na przyszłość bedziesz wiedziala jakie kolory i jaki makijaż ci pasuje:)

A czy smoke eyes nie robi sie z kreską? Do makijażystki pewnie kiedyś sie wybiorę,ale imprezę mam jutro,więc odpada.Nie jest jakaś superważna,ale nie mam pomysłu jak sie umalować

Gość na impreze to
wiesz co,nie musi być kreska:) może być sam o boże jak nazywa sie to na powieki? Haha:) sorki ale jestem po piwie

Gość na impreze to
może być sam cień do powiek! :D

Gość na impreze to
wszystko mi z głowy wylatuje;)

Gość na impreze to
sama bym chciala taki smoke na oczy,ale ja mam takie powieki dziwne,tzn takie opadające i nie wiem jakby to wyglądało,zresztą chyba tylko raz miałam pomalowane oczy i kicha

Rozumiem CIę,mnie jutro czeka to samo :D Dzięki za radę,muszę popatrzec na youtube jak to się robi

Gość na impreze to
:D nie masz za co dziekować;) udanej imprezki życzę:)

Gość maryssiaa
na impreze najlepsze są mocne makijaże , ja stosuje brokatu na powieki są mega, a jak swietnie to wyglada...ajjj... używam brokatu z donegala są super i tanie zobacz http://www.donegal.com.pl/

Gość Polinka24
Na imprezę polecam odrobinę zaszaleć :) Teraz są modne ciemne barwy połączone z mocnym i wyrazistym kolorem jak na tym zdjęciu : http://beautyhill.com/img/arts/2010/Nov/27/792/teen_makeup_party.jpg Mam kilka „szalonych kolorów w swojej kosmetyczce. Brakuje mi tylko ciemnych, dobrze trzymających się cieni. Planuję nabyć te z Artdeco. Używała któraś z Was i może coś o nich powiedzieć? :)