Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejaho

Czy tolerujecie brzuch u facetów?

Polecane posty

Gość hejaho

czy musi byc płasko niekoniecznie kaloryfer? a jesli tolerujecie to do jakiego stopnia, jakiej wielkosci maks moze byc brzuch? zauwazylem ze brzuch zaczał mi rosnac z wiekiem mimo ze jedzenie czu ruch jest na podobnym poziomie co wczesniej. moglbym go jakos zrzucic ale to by oznaczalo cale zycie na jedzeniu samych zdrowych lekkich rzeczy, w niewielkich ilosciach plus sporo ruchu. niestety z wiekiem sie odechciewa. na dodatek jestem szczupły tylko ten wystajacy brzuch...niby nie widoczny pod koszulka ale jednak te wałeczki sa..wstydze sie rozebrac przed kobieta a tymbardziej na plazy. niestety zrzucenie tego brzucha kosztowałoby mnie sporo wyzeczen juz do konca zycia;/

Gość Maaaryjolcia
Jestesmy ksiezniczkami, wiec nie tolerujemy brzucha u faceta.

Gość nie tolerujemy
jak dziewczyna ma być szczupła to wy też o siebie dbajcie

Gość hejaho
udało mi sie kiedys ten brzuch zrzucic , niestety powrot do dawnych nawykow zywieniowych zrobił swoje. moze ktos poleci dobrego dietetyka z warszawy? ja wiem ze sa kobiety ktore maja mezczyzn z brzuszkami. jednak przeszkadza mi to. sam moge miec kobiete z cialkiem ale swojego nadmiernego nie toleruje

Gość dżizys krajst
a6w no i sory chce sie być pięknym to się cierpi, myślisz, ze kobiety rodzą się takimi jakie są? w granicach rozsądku toleruję, facet nie może mieć cycków większych ode mnie :P a to w parze z brzuchem idzie

Gość kiedy pyatają mnie
kochany jest brzuch kiedy sie kocha właściciela :)

Gość z naciskiem na ść
nie orzejmuj sie brzuchem, jak ciue dziewczyna pokocha to razem z fałdami. Widac tez na plazach, ze wiekszosc facetow je ma :)

Gość hejaho
niestety ta ktora kocham nie jara sie brzuchami

Gość taka draka nijaka
A co to znaczy "quis leget haec?"

Gość erhsns
A ile według was facet moze miec maks. kilogramow nadwagi?

Gość paciuuulek
dla mnie facet z kaloryferem to typowy pustak (taki odpowiednik plastikowej laski) oczywiście mam tu na myśli taki przesadny, bo wszystko jest dla ludzi. Po za tym dla mnie facet to musi być facet! który jak mnie przytuli to będę czuła że mam mężczyznę a nie wieszak na koszule... Żebra wystające absolutnie nie wchodzą w grę.. dlatego nie przejmuj się bo są dziewczyny które lubią brzuszki :p po za tym ile masz lat?

Gość z naciskiem na ść
czyli nie masz wyjscia, musisz cwiczyc

Gość paciuuulek
a to jest dobrze ;p po za tym jak myślicie facet 182 cm, 26 lat i 87 kg to za dużo jak na ten wiek? dodam że dośc umięśniony ;p

Gość paciuuulek
własnie też mi się tak wydaje ;p ale koleżanki się smieją że gruuuuby ;p zwłaszcza brzuszek który nie jest taki zły ;p choc do kaloryfera mu daleko ;p

Skoncentruj się na odczuciach swojej partnerki, wszystkim kobietom na świecie i tak nie uda Ci się dogodzić;] Próg tolerancji wad partnera jest tym wyższy, im lepsze są relacje w związku. Sugeruję zatem, byś zamiast inwestować czas w bezowocne i męczące treningi, poświęcił go swojej drugiej połówce - tzw pielęgnacja miłości;] Korzyści powinny być wymierne.

Skoncentruj się na odczuciach swojej partnerki, wszystkim kobietom na świecie i tak nie uda Ci się dogodzić;] Próg tolerancji wad partnera jest tym wyższy, im lepsze są relacje w związku. Sugeruję zatem, byś zamiast inwestować czas w bezowocne i męczące treningi, poświęcił go swojej drugiej połówce - tzw pielęgnacja miłości;] Korzyści powinny być wymierne.

Gość paciuuulek
zgadzam się z tym wpisem wyżej. Jak ktoś Cię pokocha to nie zwróci uwagę na takie szczegóły, wiem to z autopsji.

Gość hejaho
ciekawe. mowisz ze kazda da sie zdobyc?

Gość hejaho
czyli przykladowo ona lubi facetow bez brzuszka. ja mam lekki ale staram sie o nia. czy te starania moglyy ukryc ta wade w wygladzie?

Gość paciuuulek
jak masz ciekawą osobowość to możliwe ;p

Gość hejaho
no mam.rozwija sie ze tak powiem