Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość closer to the edge...

Jestem sam całe życie, teraz jest już za późno...

Polecane posty

Zmarnowałem najlepsze lata swojego życia. Gdy inni bawili się, poznawali ludzi, uczyli się życia, związków z kobietami to ja co ? Zamknąłem się w sobie i widzę, że teraz już koniec. Będę miał wkrótce prawie 30 lat, a jestem na poziomie 15-to latka. Szkoda, że tak zmarnowałem sobie młodość i całe życie. Teraz widzę, że jestem całkowicie nieprzystosowany społecznie. Chorobliwa nieśmiałość, lęki, fobie to ja. Czy uwierzycie, że ja nie mam żadnych doświadczeń z kobietami ? Absolutnie żadnych i widzę, że teraz z powodu braku doświadczenia nawet nie umiałbym z nimi rozmawiać. 30 latek, który nigdy nie był w żadnym związku w oczach kobiet jest już spalony. Pocieszające jest to, że nie przekaże swoich marnych genów dalej.

Gość mam to samo,,
ale jestem kobieta i mam 17 lat:(

Gość pindzia
jesteś w takim razie prawiczkiem??

Gość neferetiti
nie smutkaj, zostane twoja kolezanka jak chcesz:)

prawiczkiem nie bo mialem epizody z chlopakami aktywnymi gejami

Gość ciapelek
Jeszcze masz dużo czasu na założenie rodziny. Nie wszyscy zaczynają współżyć w wieku 15 lat-przeraża mnie to. Głowa do góry. Skąd takie kiepskie samopoczucie?

a ja?? jestem z facetem ktory mnie ie kocha a nawet nie potrafi sie do tego przyznac ;/ mam z nim dziecko, cudowne zreszta, kocham moja malutka do szalenstwa :))) to mnie cieszy ona mnie cieszy ale on zajebisty tata dobry dla mnie a jednak ....... wiem ze mu nie zalezy , takie zeczy sie poprostu czuje i gdyby bil chlal to bym odeszla a teraz nie wiem zupelnie co mam zrobic .......

Gość Paris Saint Germain
No i się debile cieszcie. Po co wam kobiety? Na dłuższą metę się nie sprawdzają. Kłócą się, narzekają, zawsze chcą stawiać na swoim, szpiegują, wyciągają kase i zabierają czas. A poruchać zawsze sobie możecie, przecież są prostytutki.

Kobieta taki sam człowiek, jak i Ty. O czym byś rozmawiał z drugim człowiekiem?

przestan narzekac zacznij probowac, niea kazda musi byc odrazu twoja przyszla zona po prostu umawiaj sie na randki i cwicz rozmowe - wkoncu nie masz nic do stracenia

Gość pindzia
to jesteś tym prawiczkiem czy nie... to był podszyw??

Gość gnsvg
maldzka a ty chcesz sie pochwalic czy jaki grom?? zdolowac wolisz bardziej?bo pocieszenie ci nie wyszlo....