Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety to prawda

Na PiS głosują osoby niespełnione, którym nie udało się w życiu nic osiągnąć

Polecane posty

Gość niestety to prawda

PiS to partia dla nieudaczników społecznych, zawodowych, rodzinnych, dla frustratów, przeciętniaków i aseksualnych smutasów

Gość van helsing
amen

Gość M-Lenna
Jaaaaaaaaaasne

Gość ptasiek nastroszony
ta to prawda , takie bezrobotne, suchotniki robotniki , ludzie dla ktorych wszystko drogo , na PO glosuja przedsiebiorczy, operatywni i nowoczesni zachodnio-europejscy majacy gust i potrzebe luksusu. nie chce by dziadostwo rzadzilo krajem czyli pis i jego cholota

i dla kogo jeszcze sprzedawców lodów, kolejarzy, urodzonych w sobotę, zodiakalnych baranów itd.. widzisz kretynizm tego wpisu za pieniądzę... nie można uogólniać... bo w po i za po też jest dużo kurestwa..

Gość inżynier
Na PIS głosują fajne chłopaki, nie mam ani jednego kumpla który by głosował na jarka i nie był ustawiony na przyszłość.

Gość mi też szkoda Pisiaków
bardzo mi ich żal :O

ta to prawda , takie bezrobotne, suchotniki robotniki , ludzie dla ktorych wszystko drogo , na PO glosuja przedsiebiorczy, operatywni i nowoczesni zachodnio-europejscy majacy gust i potrzebe luksusu. nie chce by dziadostwo rzadzilo krajem czyli pis i jego cholota obrażasz ludzi pracujących fizycznie brawo za pewne nie jedn górnik przypierdolił by ci za to... Nie każdy kurwa to Ryszard Krauze czy Sobiesiak.. i propaganda jak zwykle..

Gość inżynier
Też jestem ustawiony - wiem gdzie mamusia chowa rentę

Gość każdemu żal biednych
pisiaczków:O

Gość bogaty mennnn
na PO głosują kretyni, złodzieje, kombinatorzy, młodzi ludzie i zlasowane mózgi nieznający historii i nie potrafiący myśleć samodzielnie - to cała prawda PiS to ludzie myślący, wiedzą co dobre, znają losy kraju i jacy esbecy i złodzieje rządzą od 90roku, a kretyńscy wyborcy PO nie mają o tym bladego pojęcia, myślą że PO to nowoczesność i europa bo myślą że PO rządzi od 3lat- żal mi was cioty peowskie

każdemu żal biednych pisiaczków mi żal ciebie i zapytam ile dostajesz za te komentarze, bo że PO ma armie płatnych komentatorów w liczbie około muliona to wiem... 15 groszy?

Gość true engineer
Nawet na tym forum, tak jak w życiu, zwolennicy Donalda to cipy. Co to za radość, podszyć się pod kogoś?

Gość ptasiek nastroszony
a więc tych w 2007 byla wiekszosc....zadluzona cholota ktora myslala ze PO sprawi , ze ci biedni beda za nich te dlugi splacac , kredyty , a oni beda sobie w bialych kolnierzykach siedziecw klimatyzowanych biurach i palic chooja ze fachowcy i kombinowac jak wyjebaqc naq kase brudnego robola

Gość bogaty mennnn
większość jest zmanipulowana przez techniki socologiczne-media, kretyni bez minimalnej wiedzy, tak jest od 90roku i ty do nich cipo nalezysz, włąsnie o tym pisałem, myślicie że wszystko sie zaczeło w 2007roku, to jest po prostu tragedia, że nikt nie dostrzega że te same złodzieje i gnoje rządzą już 20lat rozpieprzając kraj

tu się zgodzę rządzi układ post-okrągło stołowy... ci sami ludzie w polityce od 1990r. Tylko nazwy partii się zmieniają KLD-UW-PO PC- AWS-PIS PZPR-SdRp-SLD-LiD-SLD- KLD--UW- Demokraci UD- UW- Demokraci

Gość ptasiek nastroszony
osoby ktore wymyslaja teorie spiskowe sa niedorozwiniete emocjonalnie , ale coz wymagac od biednej zadluzonej leniwej patologii trza zrozumiec i odizolowac od praw wyborczych. zabiuerzmy biedakom dowod

Gość prawdziwy sondaż przedwyborczy
PiS - 47% PO - 25% KNP - 9% SLD - 7% PSL - 5% POZOSTAŁE - 4%

Gość PiS to partia zacofańców
oszołomów i zakompleksionych ksenofobów

Gość trudno dyskutować bo to
prawda :D

Gość wezcie już dajcie se siana co?
:O :O patrze wokół siebie i widze wiele mądrych i wartościowych ludzi ale nie są oni ani z PiS ani z PO -bo obie te partie są dla mnie chore !:O :O tak jak i wszyscy politycy przeżarci korupcją ,cwaniactwem i nepotyzmem Ale w takim kraju przyszło mi życ ---jak trudno to zmienić widać po ilości młodych wykształconych ludzi którzy płacą podatki w Irlandii,Angli czy Niemczech a tu przyjeżdżają jedynie na urlop aby po raz kolejny przekonać sie że słusznie zrobili wyjeżdżając za granice ...:O

a i żeby nie było :O : mam swoją malutką firme 1-os wystarczającą na utrzymanie ale szlag mnie trafia kiedy opłacam janosikowe podatki,Zusy a jak przychodzi co do czego to numerek do doktora mam np za 1,5 roku :O kurwicy można dostać i wali mnie to czyja to wina to wina dzisiejszej polityki a nie konkretnej partii :O :O

Gość dsfvxc
to wina przemian ustrojowych a nie tej czy innej partii.

moja jednoosobowa firemka wyspecjalizowała się w braniu z dupu do paszczu :classic_cool:

Gość dżelusia pizdusia
:D