Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzęsy do dupy...

nienawidzę swoich rzęs

Polecane posty

Gość rzęsy do dupy...

musze sie pozalic... moje rzesy sa beznadziejne... rosna w dół...sa krotkie...jak podkrece je ciepla zalotka to za chwile wracaja do swojej ''pierwotnej postaci''... jestem zalamana bo nie dosc ze mam male oczy to jeszcze te rzesy dodatkowo je zmniejszaja... nie wiem juz co na nie poradzic :( ktora tak ma???

Gość rzęsy do dupy...
co z tego ze sobie przylepie jak moje i tak widac pod spodem i i tak mam male oczy...

lup dobrą maskarę(ale parawdę dobrą powyżej 100zł) i po sprawie.Mam kolezanke która ma naprawde tragiczne rzęsy a jak wymaluje drogim tuszem nie do poznania

male oczy sa piekne, a jak niebieskie to ❤️ ale u facetow :classic_cool: oj nie przejmuj sie :)

Gość rzęsy do dupy...
kupilam ostatnio ten ''teleskopik'' z loreala i dupa...60 zl dalam...najbardziej wkurzaja mnie te przy kaciku zewnetrznym bo sa skierowane po prostu w dół i to mnie rozpierdala...zaczelam smarowac rycynowym bo kiedys uzywalam i bylo lepiej wiec do niego wrocilam...

wiesz przypomniałam sobie ze tez tak mialam kiedys ze rosły w dól i tez mnie do irytowalo,ale potem nagle zaczeły normalnie rosnąć...

Gość rzęsy do dupy...
mam 21 lat i juz chyba mialy duzo czasu zeby sie zastanowic w ktora strone chca roznac... ;/ chyba za bardzo grawitacja na nie dziala... to moj chlopak ma dluzsze i podkrecone...zazdroszcze mu rzęs...ale wstyd :D