Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to moze znaczyc?brak okresu

czy moze to byc ciaza? pomocy

Polecane posty

Hej dziewczyny kochane ! Mam 20 lat i mój okres spóźnia się już prawie 11 dzień. Bardzo bym chciała być w ciąży ! Bardzo! Zawsze miałam go co 28 , 29 dni . Więc raczej regularnie. Okres powinnam dostać 8 sierpnia i do dziś go nie mam . Bolą mnie piersi z boku i są takie "ciężkie" , dziś rano bolały mnie z godzinę jajniki tak jakbym nie troszkę kuły , strasznie się pocę, oraz wyszło mi troszkę syfków jakoś wcześniej ich nie miałam oraz pobolewał mnie kręgosłup tak w okolicach dolnych. Kochałam się z mężem tak , że troszkę zostawił we mnie tylko po spojrzeniu w kalendarzyk były to dni nie płodne przed okresem. Czy jest możliwość , aby była to ciąża czy może tylko opóźnienie okresu ? Niczym się nie stresowałam , nie wysilałam fizycznie , ani nie zmieniałam klimatu oraz nie przeżywałam jakiś uniesień emocjonalnych. Nie pracuje więc nie przemęczam się znacznie niczym. Bardzo proszę o odpowiedź bardziej obeznane kobietki , bądź już mamusie . Dziękuje bardzo i Was wszystkie gorąco pozdrawiam . Hej ! Dodam jeszcze , że mam sporo wodnnistego śluzu a temperatura w pochwie to 37,5 stopnia. Test wyszedl negatywnie

Gość czeeesc :)
to moze być ciąża,będziesz musiala jeszcze raz wykonać test:) bo za wcześnie zrobilaś

Gość czeeesc :)
ja jak wykonywałm test to mialam jedna kreska,a spóźnial mi się okres,później po ok 2-3tyg zrobiłam znowu test i była taka bladziutka druga kreska,ledwo widoczna i to była ciąża

dziekuje bardzo za informacje , ktos jeszcze sie moze wypowiedziec?

haloo?