Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka skakanka

zrozumieć faceta

Polecane posty

Gość hanka skakanka
podnoszę temat

Gość hanka skakanka
żeby ktoś podsunął mi pomysł co dalej i jak mam to rozumieć

Gość hanka skakanka
:)

Gość hm............................
Dla mnie to wygląda tak: Spodobałaś się mu na tyle. żeby mogłby się z tobą ewentualnie przespać, ale nie na tyle, żeby zaryzykować zwiazek i skończyć go i spróbować kręcic z Tobą. Ogólnie: taki tchórz... Ma dziewczynę, może z nią będzie, może nie. Póki ją ma, to dobrze mieć cię w obwodzie, ale nie angażać się za bardzo, a jak się rozsypie - przyjdzie do ciebie. Musi być bardzo "fajny". Ja takich nawet kijkiem nie tykam. No ale skoro ty sama jesteś z facetem "bo jesteś" i tylko czekasz, aż pojawi się ktoś inny, żeby móc zerwać, to przyznaję: JESTEŚCIE SIEBIE WARCI:)

Gość hanka skakanka
hm................ dzięki za odpowiedz Też mi się tak wydaje, a mój zwiazek, no cóż jestem niezdecydowana w tych sprawach cieżko podejmuje decyzje, niestety;/

Gość hm............................
Zastanów się: Po co być z facetem, którego nie kochasz i nie widzisz sensu na bycie z nim? Nie szkoda ci twojego czasu? Skończ to, przeżyj "załobę" po związku (zawsze jest żal, obojętnie jaki by nie był kiepski związek) i na pewno znajdziesz kogoś nowego, kogoś kogo pokochasz i będziesz szczęsliwa. Szkoda życia na takie niezdecydowanie. Masz je jedno i przeżyj je dobrze:)

Gość hanka skakanka
hm................. Dziękuje, wiem,że masz rację.

Gość Astoria1985r
Jeżli byłabyś fair osobą to najpierw rozstałabyś się ze swoim obecnym a potem miała nadzieje na poznanie innego. Czy Twój obecny jest na prawdę tak beznadziejny, że musi pełnić funkcję koła ratunkowego? To egoistyczne i chamskie zagranie z Twojej strony. Właśnie dlatego mam nadzieję, że obaj Cię oleją i będziesz miała nauczkę.

Gość hanka skakanka
zawsze szczery tez Cię lubię :D

nie sciemniaj, nikt mnie tu nie lubi, tak powiedziala anecia z beverly hills, a skoro tak powiedziala to wie i z jej wiedza dyskutowac nie lzja :-)

Gość Astoria1985r
I jeszcze jedno, wątpię, by ktoś kupił tą bajeczkę odnośnie zwykłej kawy. Na kawę możesz iść z koleżanką czy chłopakiem. To zwykły pretekst, a tak na prawdę liczysz, że się Tobą zainteresuje. W przeciwnym wypadku w ogóle nie zakładałabyś tego tematu.

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Najpierw załatw sprawę ze swoim chłopakiem. Po co jesteś z kimś, kto Cię ranił czy co tam innego i na kim Ci nie zależy? Bo nie było innego? (Do teraz) Najpierw się z nim rozejdź, jeśli nie chcesz z nim być, a potem romansuj, to że Twój ma dużo na sumieniu, nie znaczy, że Ty też masz mieć. A masz ochotę na romans, to czuć. I tamten też ma.

Gość hanka skakanka
Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi Kochani.... W każdej jest trochę prawdy.....