Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxzx1

Co to za śluz ? Pomocy

Polecane posty

Przez cały cykl mam dziwny śluz jest biały bardzo gesty normalnie jak jakiś krem ?? Nie wiem czy moze byc to spowodowane ze brałam miesiac temu tabeltke escapelle.. lecz po tej tabletce normalnie orkes był.. temperatura tez jest dziwna bo niby po owulacji mialam 36,9 potem 36,6 a teraz mam juz przez cały czas 36,7 czyli takajak zawsze po owulacji co to może byc czym to moze byc zwiazane dodac ze wrocilam z wakacji niedawno i strasznie bolała mnie pochwa i 'te wszystkie tam miejsca' szczypało i swedziało momentami

Gość Motylkoo
to prawdopodobnie grzybica, bez lekarza to doraźnie są dopochwowe globulki czy czopki propolisowe,powinny Ci przynieść ulgę

co tomoze byc ciąza ? infekcja? czy po prostu jeszcze takie objawy sa po tej tabletce

Gość 444Color
a pomyslałaś o tym ze jak cie 'te wszystkie tam miejsca' szczypia to moze zlapalas grzybice ?

A są jakies moteody zeby ja wyleczyć ? czy koniecznie trzeba isc do lekarza

Gość 444Color
Nie prościej po prostu pójść i powiedziec "bylam na wakacjach i cos zlapalam " To nie jest nic takiego .Grzybica mozna dostac będąc na basenie czy od zwyklej zmiany wody czy innych niepozornych czunnosci.

no właśnie od innej wody jak bylam nad morzem w grecji to wiadomo inny klimat inna woda to pewnie od tego

Gość 444Color
Ja tak miałam na wakacjach w niemczech . Ale to bylo dawno wiec nie pamietam jakie mialam na to leki.