Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZbityPies.

Metrosexualizm, homoexualizm?

Polecane posty

Gość ZbityPies.

Cześć wam! Przychodze z troche podejrzanym zapytaniem ale nie daje mi to spokoju i chyba nikt lepiej jak kobiety tego nie oceni. Zawsze byłem oobą która za priorytet stawiała własny wygląd i dbanie o sylwetke i również zawsze bylem pewien że jest to atut i cecha która kobietom się podoba. Tymczasem sprawa wygląda odwrotnie. Uprawiam sport od niepamiętnych czasów, mam 27 lat, dużo czasu poświęcam odżywianiu treningom itp, a ostatnio uslyszalem od "koleżanki" że wyglądam jak ciota (?) i jak "METRO" bo nie mam sylwetki prawdziwego faceta tylko baby. Szczerze mowiąc jak to uslyszalem to mnie ścieło bo bylem przekonany ze kobiety lubią wysportowanych facetów a tutaj takie wiadro zimnej wody na łeb. Tutaj jest zdjęcie moje sylwetki, http://s1.img.pl/v/1108/79799h.bmp i chcialbym poznać oopinie innych kobiet czy rowniez uważają że taka sylwetka rzeczywiscie jest niemęska i że przesadzilem. Nie ogarniam powoli jak dogodzić kobietom.

Gość 100krotka.
Twoja koleżanka powinna sie w glowe jebnąć jesli twierdzi że męskie ciało takie jak Twoje jest pedalskie. Wiele ślicznych lasek jest z zaniedbanymi grubsami i marzy o takiej sylwetce jak twoja. Jak któraś uważa ze takie cialo jest pedalskie to powinna wstąpic do zakonu

Gość beeeebeeeeee
obrzydliwstwo zaraz pawia puszcze

Gość wow ale 6 pack!
zbity psie - jakie cwiczenia robisz, by miec taki brzuch?????????????????????????????????? uwielbiam silownie, ale u mnie na razie widze tylko lekki zarys miesni na brzuszku. pozdrawim wszystkich, ktorzy dbaja o siebie

Gość wow ale 6 pack!
wierz mi - sama mam partnera, ktory zbudowany jest jak prawdziwy mezczyzna, a te wszystkie ciot* z wklesla klata i wysokim mniemaniem intelektualisty omijam szerokim lukiem. z taka klata, jaka masz mozna sie tylko pochwalic osobom, ktore nie maja za ideal obwislych, chuderlawych studentow :)

Po 1 metroseksualizm i homoseksualizm po 2 Twoja sylwetka jest jak najbardziej męska ( no chyba ,że Twoja koleżanka lubi tzw. miśki i to ten typ faceta jest dla niej męski) po 3 masz chyba nieproporcjonalnie rozwinięte miesnie skośne brzucha ( chyba ,ze to takie zdjęcie) po 4 kobiety lubią wysportowanych facetow, ale niekoniecznie ztakimi mięsniami. Dla mnie osobiście za duzo tego dobrego