Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda0000

Dziwny wynik testu ciążowego.

Polecane posty

Gość mloda0000

Witam. Moim problemem jest to iż kupiłam w aptece test ciązowy firmy APTEO i zrobiłam go rano. Wynik testu odczytałam po upływie dokładnie 5min. I co? Otóż to... Jedna kreska w miejscu Kontrolnym C wyszła wyraźna natomiast w miejscu testowym T ledwo zauważalna. Wiem że jak sie jest w ciąży to mają być dwie itd. ale kurcze ucieszyłabym się gdybym była w ciąży Ale wiecie co dziewczyny stwierdziłam że muszę powturzyć test... kupiłam w aptece drugi niestety zauważyłam na ulotce że jest on mniej czuły niz ten co robiłam poprzednio. Zrobiłam go wieczorem i niestety wyszedł negatywny wynik. Co o tym myślicie ? Czy test APTEO mógł pokazać ciąże ? Czy to wadliwy egzemplarz że tak powiem ? Robiłyście testy tej firmy ? Proszę was o pomoc... okres spóźnia mi się już 5 dzień...

Gość cyki cyki
Test czulszy (np. o wartości 10 ml, a nie 25) szybciej pokaze ci ciążę, przecież to logiczne, że prędzej wyłapie stężenie gonadotropiny. Albo kup jeszcze inny test albo idź na betę i do gina. Innych opcji nie ma.

Gość na dwoje babka wrozyla
zroob 3. test i juz

Gość ona159
przeczytaj ulotke dołączoną jezeli wyszły ci 2 kreseczki jedna mocno czerwona druga słabo to oznacza to ciąze ale mło jest jeszcze hcg

Gość 12 właśnie
Ja zrobiłam test po 6 dniach i nic... potem po 10 dniach i wyszła taka ledwie widoczna kreseczka potem zrobiłam w dzień okresu i wyszły 2 grube czerwone krechy:) też sie nie mogłam doczekać:)

Gość Onaaa3632
Tzn że jesteś w ciąży ;)